Magimix Le Micro прирачник

Magimix Le Micro
9.6 · 3
PDF прирачник
 · 52 страници
Англиски
прирачникMagimix Le Micro
Micro

Погледнете го бесплатно прирачникот за Magimix Le Micro тука. Овој прирачник спаѓа во категоријата кујнски машини и е оценет од 3 луѓе со просек од 9.6. Овој прирачник е достапен на следниве јазици: Англиски Дали имате прашање во врска со Magimix Le Micro или дали Ви треба помош? Поставете го Вашето прашање овде

Треба помош?

Дали имате прашање за Magimix , а одговорот го нема во упатството? Поставете го Вашето прашање овде. Јасно и сеопфатно опишете го Вашиот проблем и Вашето прашање. Колку подобро се опишани Вашиот проблем и прашање, толку полесно ќе им биде на другите сопственици на Magimix да ви дадат соодветен одговор.

Број на прашања: 0

Општо
Magimix
Le Micro | MAGMICROCHR
кујнска машина
3519280012643, 3519280015156, 3519280015163, 3519280181110, 3519280181158
Англиски
Упатство за употреба (PDF)
Карактеристики
Функција за пулсирањеДа
Нелизгачко стопалоДа
Боја на производотХром
Напојување
Моќност290 W
Барања за моќност220-240V, 50/60Hz
Тежина и димензии
Ширина120 mm
Длабочина170 mm
Висина240 mm
Содржина на пакување
ЛопаткаДа
Книга со рецептиДа
покажи повеќе

Не можете да го најдете одговорот на Вашето прашање во прирачникот? Одговорот на Вашето прашање може да го најдете во НПП за Magimix Le Micro подолу.

Која е разликата помеѓу кујнска машина и обработувач на храна?

Кујнска машина е погодна за месење тесто или мешање тесто, а обработувачот на храна е погоден за сечење, ситнење или пире.

Може ли да ставам топли течности во кујнска машина?

Топлите течности треба да се изладат на собна температура пред да се стават во кујнска машина.

Не се формира топка при правење тесто, што сега?

Додадете малку вода.

Може ли Magimix кујнска машина да се мие во машина за миење садови?

Многу кујнски машини имаат делови кои може да се мијат во машина за миење садови. Се препорачува секогаш според производот да проверите, кои делови може да се мијат во машина за миење садови, а кои не.

Која е висината на Magimix Le Micro?

Magimix Le Micro има висина од 240 mm.

Колкава е ширината на Magimix Le Micro?

Magimix Le Micro има ширина од 120 mm.

Која е длабочината на Magimix Le Micro?

Magimix Le Micro има длабочина од 170 mm.

Дали прирачникот за Magimix Le Micro е достапен на Македонец?

За жал, прирачникот за Magimix Le Micro не е достапен на Македонец. Овој прирачник е достапен на Англиски.

Вашето прашање не е наведено? Поставете го Вашето прашање овде

Нема резултати