LG MS2349H прирачник

LG MS2349H
8.3 · 4
PDF прирачник
 · 57 страници
Англиски
прирачникLG MS2349H
MS2349H
MFL67212404
www.lg.com

OWNER’S MANUAL

MICROWAVE OVEN

PLEASE READ THIS OWNER’S MANUAL THOROUGHLY BEFORE OPERATING.

Прирачник

Погледнете го бесплатно прирачникот за LG MS2349H тука. Овој прирачник спаѓа во категоријата Микробранови печки и е оценет од 4 луѓе со просек од 8.3. Овој прирачник е достапен на следниве јазици: Англиски Дали имате прашање во врска со LG MS2349H или дали Ви треба помош? Поставете го Вашето прашање овде

Треба помош?

Дали имате прашање за LG , а одговорот го нема во упатството? Поставете го Вашето прашање овде. Јасно и сеопфатно опишете го Вашиот проблем и Вашето прашање. Колку подобро се опишани Вашиот проблем и прашање, толку полесно ќе им биде на другите сопственици на Samsung Galaxy A7 да ви дадат соодветен одговор.

Број на прашања: 0

LG MS2349H спецификации

Подолу ќе ги најдете спецификациите на производот како и на прирачникот на LG MS2349H.

Општо
Марка LG
Модел MS2349H
Производ Микробранова печка
Јазик Англиски
Вид на документ PDF

Најчесто Поставувани Прашања

Не можете да го најдете одговорот на Вашето прашање во прирачникот? Одговорот на Вашето прашање може да го најдете во НПП за LG MS2349H подолу.

Вашето прашање не е наведено? Поставете го Вашето прашање овде

Нема резултати