LG MS2049F прирачник

LG MS2049F
9.7 · 1
PDF прирачник
 · 29 страници
Англиски
прирачникLG MS2049F

MS2049F

MS2049FS

P/No: MFL47342643

MAGNETRON OVEN

GEBRUIKERSHANDLEIDING
LEES DEZE GEBRUIKERSHANDLEIDING AANDACHTIG VÓÓR GEBRUIK.

FOUR À MICRO-ONDES

MANUEL DE L’UTILISATEUR
LISEZ ATTENTIVEMENT LE PRESENT MANUEL DE L’UTILISATEUR AVANT D’UTILISER L’APPAREIL.
PLEASE READ THIS OWNER’S MANUAL THOROUGHLY BEFORE OPERATING.

MICROWAVE OVEN

OWNER’S MANUAL

Прирачник

Погледнете го бесплатно прирачникот за LG MS2049F тука. Овој прирачник спаѓа во категоријата Микробранови печки и е оценет од 1 луѓе со просек од 9.7. Овој прирачник е достапен на следниве јазици: Англиски Дали имате прашање во врска со LG MS2049F или дали Ви треба помош? Поставете го Вашето прашање овде

Треба помош?

Дали имате прашање за LG , а одговорот го нема во упатството? Поставете го Вашето прашање овде. Јасно и сеопфатно опишете го Вашиот проблем и Вашето прашање. Колку подобро се опишани Вашиот проблем и прашање, толку полесно ќе им биде на другите сопственици на Samsung Galaxy A7 да ви дадат соодветен одговор.

Број на прашања: 0

LG MS2049F спецификации

Подолу ќе ги најдете спецификациите на производот како и на прирачникот на LG MS2049F.

Општо
Марка LG
Модел MS2049F
Производ Микробранова печка
EAN 8808992707059
Јазик Англиски
Вид на документ PDF
Други функции
Димензии (ШхДхВ) 455 x 347 x 284 mm
Функции и програми за готвење
Функција на одмрзнување Да
Функција за автоматско готвење Да
Број на автоматски програми 5
Карактеристики
Внатрешен капацитет 23 L
Моќност на микробрановата 800 W
Вид на отворање на вратата На извлекување
Димензија на подвижната плоча 284 mm
Тип контролирање На допир
Боја на производот Бела
покажи повеќе

Најчесто Поставувани Прашања

Не можете да го најдете одговорот на Вашето прашање во прирачникот? Одговорот на Вашето прашање може да го најдете во НПП за LG MS2049F подолу.

Вашето прашање не е наведено? Поставете го Вашето прашање овде

Нема резултати