LG DLGX4271V прирачник

LG DLGX4271V
7.5 · 1
PDF прирачник
 · 116 страници
Англиски
прирачникLG DLGX4271V

OWNER’S MANUAL

DRYER

Please read this owner’s manual thoroughly before operating and keep it
handy for reference at all times.
MFL67731046

www.lg.com

ENGLISH ESPAÑOL
DLEX4270*
* = A-Z
DLGX4271*

Прирачник

Погледнете го бесплатно прирачникот за LG DLGX4271V тука. Овој прирачник спаѓа во категоријата Фенови и е оценет од 1 луѓе со просек од 7.5. Овој прирачник е достапен на следниве јазици: Англиски Дали имате прашање во врска со LG DLGX4271V или дали Ви треба помош? Поставете го Вашето прашање овде

Треба помош?

Дали имате прашање за LG DLGX4271V, а одговорот го нема во упатството? Поставете го Вашето прашање овде. Јасно и сеопфатно опишете го Вашиот проблем и Вашето прашање. Колку подобро се опишани Вашиот проблем и прашање, толку полесно ќе им биде на другите сопственици на LG DLGX4271V да ви дадат соодветен одговор.

Број на прашања: 0

LG DLGX4271V спецификации

Подолу ќе ги најдете спецификациите на производот како и на прирачникот на LG DLGX4271V.

Општо
Марка LG
Модел DLGX4271V
Производ Фен
Јазик Англиски
Вид на документ Упатство за користење (PDF)

Најчесто Поставувани Прашања

Не можете да го најдете одговорот на Вашето прашање во прирачникот? Одговорот на Вашето прашање може да го најдете во НПП за LG DLGX4271V подолу.

Вашето прашање не е наведено? Поставете го Вашето прашање овде

Нема резултати