LG DLG3051W прирачник

LG DLG3051W
7.5 · 1
PDF прирачник
 · 80 страници
Англиски
прирачникLG DLG3051W

OWNEr’S MANuAL

DRYER

Please read this owner’s manual thoroughly before operating and
keep it handy for reference at all times.
MFL67731012
ENGLISH FRANÇAIS
DLE3050* DLG3051*

www.lg.com

Copyright © 2013 - 2017 LG Electronics Inc. All Rights Reserved.
MFL67731012_en_170308.indd 1 2017.3.8 3:9:22 PM

Прирачник

Погледнете го бесплатно прирачникот за LG DLG3051W тука. Овој прирачник спаѓа во категоријата Фенови и е оценет од 1 луѓе со просек од 7.5. Овој прирачник е достапен на следниве јазици: Англиски Дали имате прашање во врска со LG DLG3051W или дали Ви треба помош? Поставете го Вашето прашање овде

Треба помош?

Дали имате прашање за LG DLG3051W, а одговорот го нема во упатството? Поставете го Вашето прашање овде. Јасно и сеопфатно опишете го Вашиот проблем и Вашето прашање. Колку подобро се опишани Вашиот проблем и прашање, толку полесно ќе им биде на другите сопственици на LG DLG3051W да ви дадат соодветен одговор.

Број на прашања: 0

LG DLG3051W спецификации

Подолу ќе ги најдете спецификациите на производот како и на прирачникот на LG DLG3051W.

Општо
Марка LG
Модел DLG3051W
Производ Фен
Јазик Англиски
Вид на документ Упатство за користење (PDF)

Најчесто Поставувани Прашања

Не можете да го најдете одговорот на Вашето прашање во прирачникот? Одговорот на Вашето прашање може да го најдете во НПП за LG DLG3051W подолу.

Вашето прашање не е наведено? Поставете го Вашето прашање овде

Нема резултати