LG DLEX8000V прирачник

LG DLEX8000V
7.5 · 1
PDF прирачник
 · 92 страници
Англиски
прирачникLG DLEX8000V

OWNEr’S MANuAL

DRYER

Please read this owner’s manual thoroughly before operating and
keep it handy for reference at all times.
MFL62512881
ENGLISH FRANÇAIS
DLEX8000* DLGX8001*

www.lg.com

Copyright © 2012 - 2017 LG Electronics Inc. All Rights Reserved.
MFL62512881_en_170329.indd 1 2017.3.29 2:22:32 PM

Прирачник

Погледнете го бесплатно прирачникот за LG DLEX8000V тука. Овој прирачник спаѓа во категоријата Фенови и е оценет од 1 луѓе со просек од 7.5. Овој прирачник е достапен на следниве јазици: Англиски Дали имате прашање во врска со LG DLEX8000V или дали Ви треба помош? Поставете го Вашето прашање овде

Треба помош?

Дали имате прашање за LG DLEX8000V, а одговорот го нема во упатството? Поставете го Вашето прашање овде. Јасно и сеопфатно опишете го Вашиот проблем и Вашето прашање. Колку подобро се опишани Вашиот проблем и прашање, толку полесно ќе им биде на другите сопственици на LG DLEX8000V да ви дадат соодветен одговор.

Број на прашања: 0

LG DLEX8000V спецификации

Подолу ќе ги најдете спецификациите на производот како и на прирачникот на LG DLEX8000V.

Општо
Марка LG
Модел DLEX8000V
Производ Фен
Јазик Англиски
Вид на документ Упатство за користење (PDF)

Најчесто Поставувани Прашања

Не можете да го најдете одговорот на Вашето прашање во прирачникот? Одговорот на Вашето прашање може да го најдете во НПП за LG DLEX8000V подолу.

Вашето прашање не е наведено? Поставете го Вашето прашање овде

Нема резултати