Lenovo ThinkPad 2 N3S25MH прирачник

Lenovo ThinkPad 2 N3S25MH
6.8 · 1
PDF прирачник
 · 111 страници
Англиски
прирачникLenovo ThinkPad 2 N3S25MH

UserGuide

ThinkPadTablet

Погледнете го бесплатно прирачникот за Lenovo ThinkPad 2 N3S25MH тука. Овој прирачник спаѓа во категоријата таблети и е оценет од 1 луѓе со просек од 6.8. Овој прирачник е достапен на следниве јазици: Англиски Дали имате прашање во врска со Lenovo ThinkPad 2 N3S25MH или дали Ви треба помош? Поставете го Вашето прашање овде

Треба помош?

Дали имате прашање за Lenovo , а одговорот го нема во упатството? Поставете го Вашето прашање овде. Јасно и сеопфатно опишете го Вашиот проблем и Вашето прашање. Колку подобро се опишани Вашиот проблем и прашање, толку полесно ќе им биде на другите сопственици на Lenovo да ви дадат соодветен одговор.

Број на прашања: 0

Општо
Lenovo
ThinkPad 2 N3S25MH
таблет
887456386182
Англиски
Упатство за користење (PDF)

Не можете да го најдете одговорот на Вашето прашање во прирачникот? Одговорот на Вашето прашање може да го најдете во НПП за Lenovo ThinkPad 2 N3S25MH подолу.

Од што зависи брзината на преземање на податоци од интернет мрежата?

Брзината на преземање на податоци од интернет мрежата зависи од видот на врската што ја имате. Ако имате врска од 25 Mb/s, тоа значи дека теоретски треба да можете во секунда да преземате 25 MB на податоци.

Кои димензии на екранот ги има таблет?

Големината на екранот на Вашиот таблет производ обично се изразува во инчи, а 1 инч е 2,54 сантиметри. Големината на екранот е дијагоналната линија на Вашиот таблет производ, така што екранот се мери од долу лево до горе десно.

Дали прирачникот за Lenovo ThinkPad 2 N3S25MH е достапен на Македонец?

За жал, прирачникот за Lenovo ThinkPad 2 N3S25MH не е достапен на Македонец. Овој прирачник е достапен на Англиски.

Вашето прашање не е наведено? Поставете го Вашето прашање овде

Нема резултати