Lego Guardian of the deep прирачник

Lego Guardian of the deep
6 · 1
PDF прирачник
 · 48 страници
Universal.
прирачникLego Guardian of the deep

Прирачник

Погледнете го бесплатно прирачникот за Lego Guardian of the deep тука. Овој прирачник спаѓа во категоријата Играчки и е оценет од 1 луѓе со просек од 6. Овој прирачник е достапен на следниве јазици: Universal. Дали имате прашање во врска со Lego Guardian of the deep или дали Ви треба помош? Поставете го Вашето прашање овде

Треба помош?

Дали имате прашање за Lego Guardian of the deep, а одговорот го нема во упатството? Поставете го Вашето прашање овде. Јасно и сеопфатно опишете го Вашиот проблем и Вашето прашање. Колку подобро се опишани Вашиот проблем и прашање, толку полесно ќе им биде на другите сопственици на Lego Guardian of the deep да ви дадат соодветен одговор.

Број на прашања: 0

Lego Guardian of the deep спецификации

Подолу ќе ги најдете спецификациите на производот како и на прирачникот на Lego Guardian of the deep.

Општо
Марка Lego
Модел Guardian of the deep | 8058
Производ Играчка
EAN 5702014600706, 5702014779624
Јазик Universal.
Вид на документ Упатство за користење (PDF)
Карактеристики
Препорачана возраст (мин) 7 година/и
Препорачана возраст (макс) 14 година/и
Боја на производот Повеќе бои
Број на парчиња - pc(s)
Тип на производ Комплет за градење
Предложен пол Момче/девојче
Тежина и димензии
Длабочина на пакување - mm
Висина на пакување - mm
Тежина на пакување - g
Одржливост
Сертификати за одржливост Forest Stewardship Council (FSC) Mix
Безбедносно предупредување
Предупредување на EU TSD Не за деца под 36 месеци
покажи повеќе

Најчесто Поставувани Прашања

Не можете да го најдете одговорот на Вашето прашање во прирачникот? Одговорот на Вашето прашање може да го најдете во НПП за Lego Guardian of the deep подолу.

Вашето прашање не е наведено? Поставете го Вашето прашање овде

Нема резултати