Lego Deep Sea Raider прирачник

Lego Deep Sea Raider
8.8 · 1
PDF прирачник
 · 48 страници
Англиски
прирачникLego Deep Sea Raider
7984_BI.indd 1 16/07/2010 3:07 PM

Прирачник

Погледнете го бесплатно прирачникот за Lego Deep Sea Raider тука. Овој прирачник спаѓа во категоријата Играчки и е оценет од 1 луѓе со просек од 8.8. Овој прирачник е достапен на следниве јазици: Англиски, Universal. Дали имате прашање во врска со Lego Deep Sea Raider или дали Ви треба помош? Поставете го Вашето прашање овде

Треба помош?

Дали имате прашање за Lego Deep Sea Raider, а одговорот го нема во упатството? Поставете го Вашето прашање овде. Јасно и сеопфатно опишете го Вашиот проблем и Вашето прашање. Колку подобро се опишани Вашиот проблем и прашање, толку полесно ќе им биде на другите сопственици на Lego Deep Sea Raider да ви дадат соодветен одговор.

Број на прашања: 0

Lego Deep Sea Raider спецификации

Подолу ќе ги најдете спецификациите на производот како и на прирачникот на Lego Deep Sea Raider.

Општо
Марка Lego
Модел Deep Sea Raider | 7984
Производ Играчка
EAN 5702014733374, 5052711507205
Јазик Англиски, Universal.
Вид на документ Упатство за користење (PDF)
Тежина и димензии
Длабочина на пакување - mm
Висина на пакување - mm
Тежина на пакување - g
Карактеристики
Препорачана возраст (мин) 7 година/и
Препорачана возраст (макс) 14 година/и
Број на парчиња - pc(s)
Боја на производот Повеќе бои
Тип на производ Комплет за градење
Предложен пол Момче/девојче
Одржливост
Сертификати за одржливост Forest Stewardship Council (FSC) Mix
Безбедносно предупредување
Предупредување на EU TSD Не за деца под 36 месеци
покажи повеќе

Најчесто Поставувани Прашања

Не можете да го најдете одговорот на Вашето прашање во прирачникот? Одговорот на Вашето прашање може да го најдете во НПП за Lego Deep Sea Raider подолу.

Вашето прашање не е наведено? Поставете го Вашето прашање овде

Нема резултати