Lego Angler Attack прирачник

Lego Angler Attack
6.4 · 1
PDF прирачник
 · 48 страници
Англиски
прирачникLego Angler Attack
7978_BI.indd 1 16/07/2010 5:39 PM

Прирачник

Погледнете го бесплатно прирачникот за Lego Angler Attack тука. Овој прирачник спаѓа во категоријата Играчки и е оценет од 1 луѓе со просек од 6.4. Овој прирачник е достапен на следниве јазици: Англиски, Universal. Дали имате прашање во врска со Lego Angler Attack или дали Ви треба помош? Поставете го Вашето прашање овде

Треба помош?

Дали имате прашање за Lego Angler Attack, а одговорот го нема во упатството? Поставете го Вашето прашање овде. Јасно и сеопфатно опишете го Вашиот проблем и Вашето прашање. Колку подобро се опишани Вашиот проблем и прашање, толку полесно ќе им биде на другите сопственици на Lego Angler Attack да ви дадат соодветен одговор.

Број на прашања: 0

Lego Angler Attack спецификации

Подолу ќе ги најдете спецификациите на производот како и на прирачникот на Lego Angler Attack.

Општо
Марка Lego
Модел Angler Attack | 7978
Производ Играчка
EAN 5702014733343, 5702014786547
Јазик Англиски, Universal.
Вид на документ Упатство за користење (PDF)
Тежина и димензии
Длабочина на пакување - mm
Висина на пакување - mm
Тежина на пакување - g
Карактеристики
Препорачана возраст (мин) 7 година/и
Препорачана возраст (макс) 14 година/и
Број на парчиња - pc(s)
Боја на производот Повеќе бои
Тип на производ Комплет за градење
Предложен пол Момче/девојче
Одржливост
Сертификати за одржливост Forest Stewardship Council (FSC) Mix
Безбедносно предупредување
Предупредување на EU TSD Не за деца под 36 месеци
покажи повеќе

Најчесто Поставувани Прашања

Не можете да го најдете одговорот на Вашето прашање во прирачникот? Одговорот на Вашето прашање може да го најдете во НПП за Lego Angler Attack подолу.

Вашето прашање не е наведено? Поставете го Вашето прашање овде

Нема резултати