KTM 990 Adventure (2006) прирачник

KTM 990 Adventure (2006)
7.4 · 1
PDF прирачник
 · 100 страници
Англиски
прирачникKTM 990 Adventure (2006)

990 ADVENTURE

990 ADVENTURE S

KTM Sportmotorcycle AG
A–5230 Mattighofen
www.ktm.at
12/2005 FOTO: MITTERBAUER
KTM Group Partner

ART. NR. 3.211.81 EN

OWNER’S MANUAL 2006

Прирачник

Погледнете го бесплатно прирачникот за KTM 990 Adventure (2006) тука. Овој прирачник спаѓа во категоријата Мотоцикли и е оценет од 1 луѓе со просек од 7.4. Овој прирачник е достапен на следниве јазици: Англиски Дали имате прашање во врска со KTM 990 Adventure (2006) или дали Ви треба помош? Поставете го Вашето прашање овде

Треба помош?

Дали имате прашање за KTM 990 Adventure (2006), а одговорот го нема во упатството? Поставете го Вашето прашање овде. Јасно и сеопфатно опишете го Вашиот проблем и Вашето прашање. Колку подобро се опишани Вашиот проблем и прашање, толку полесно ќе им биде на другите сопственици на KTM 990 Adventure (2006) да ви дадат соодветен одговор.

Број на прашања: 0

KTM 990 Adventure (2006) спецификации

Подолу ќе ги најдете спецификациите на производот како и на прирачникот на KTM 990 Adventure (2006).

Општо
Марка KTM
Модел 990 Adventure (2006)
Производ Мотоцикл
Јазик Англиски
Вид на документ Упатство за користење (PDF)

Најчесто Поставувани Прашања

Не можете да го најдете одговорот на Вашето прашање во прирачникот? Одговорот на Вашето прашање може да го најдете во НПП за KTM 990 Adventure (2006) подолу.

Вашето прашање не е наведено? Поставете го Вашето прашање овде

Нема резултати