Ion Audio Slides2PC прирачник

Ion Audio Slides2PC
(1)
  • Број на страници: 41
  • Вид на документ: PDF

USER GUIDE

ENGLISH ( 3 – 8 )

GUÍA DEL USUARIO

ESPAÑOL ( 9 – 14 )

GUIDE D’UTILISATION

FRANÇAIS ( 15 – 20 )

GUIDA UTENTE

ITALIANO ( 21 – 26 )

BEDIENUNGSANLEITUNG

DEUTSCH ( 27 – 32 )

GEBRUIKERSHANDLEIDING

NEDERLANDS ( 33 – 38 )

Ion Audio Slides2PC

Треба помош?

Број на прашања: 0

Дали имате прашање во врска со Ion Audio Slides2PC или дали Ви треба помош? Поставете го Вашето прашање овде. Јасно и сеопфатно опишете го Вашиот проблем и Вашето прашање. Колку повеќе поединечности давате за Вашиот проблем и прашање, толку полесно ќе биде за другите Ion Audio Slides2PC сопственици правилно да одговорат на Вашето прашање.

Погледнете го бесплатно прирачникот за Ion Audio Slides2PC тука. Овој прирачник спаѓа во категоријата Скенери и е оценет од 1 луѓе со просек од 10. Овој прирачник е достапен на следниве јазици: Англиски Дали имате прашање во врска со Ion Audio Slides2PC или дали Ви треба помош? Поставете го Вашето прашање овде

Ion Audio Slides2PC спецификации

Општо
Марка Ion Audio
Модел Slides2PC
Производ Скенер
EAN 855960000450
Јазик Англиски
Вид на документ PDF
Скенирање
Максимална големина за скенирање 24 x 36 mm
Резолуција за оптичко скенирање 1800 x 3600 DPI
Скенирање во боја Да
Двострано скенирање -
Длабочина на влезната боја 24 бит
Скенирање филмови Да
Дизајн
Тип скенер Скенер на слајдови/филм
Боја на производот Црн
Вграден дисплеј Не
Перформанси
Тип сензор CMOS
Дневно работење со прекини (максимално) - страници
Големина на сензор на слика 1/2.5 "
Мегапиксели 5 MP
Извор на светло Бело ЛЕД-светло (3x)
Скенирање во USB
Порти и интерфејси
Стандардни интерфејси USB 2.0
USB порти Да
USB верзија 2.0
null
Системски барања
Поддржани оперативни системи Windows Windows 7 Enterprise,Windows 7 Enterprise x64,Windows 7 Home Basic,Windows 7 Home Basic x64,Windows 7 Home Premium,Windows 7 Home Premium x64,Windows 7 Professional,Windows 7 Professional x64,Windows 7 Starter,Windows 7 Starter x64,Windows 7 Ultimate,Windows 7 Ultimate x64,Windows Vista Business,Windows Vista Business x64,Windows Vista Enterprise,Windows Vista Enterprise x64,Windows Vista Home Basic,Windows Vista Home Basic x64,Windows Vista Home Premium,Windows Vista Home Premium x64,Windows Vista Ultimate,Windows Vista Ultimate x64,Windows XP Home,Windows XP Home x64,Windows XP Professional,Windows XP Professional x64
Минимум простор на тврд диск 100 MB
Минимум RAM 256 MB
Минимум процесор Pentium® PIII 800
Ракување со хартија
Максимална големина на хартијата од ISO A-серијата -
Напојување
Тип напојување USB
Технички детали
PC поврзување USB 2.0
Тежина и димензии
Ширина 104.1 mm
Длабочина 166.1 mm
Висина 90.2 mm
Тежина 1810 g
Содржина на пакување
Вклучени кабли USB
Крпа за чистење Да
Вклучени двигатели Да
Кратко упатство за вклучување Да
покажи повеќе

Најчесто Поставувани Прашања

Подолу, ќе ги најдете најчесто поставуваните прашања во врска со Ion Audio Slides2PC.

Вашето прашање не е наведено? Поставете го Вашето прашање овде