Indesit IWDE 7145 B прирачник

Indesit IWDE 7145 B
7.8 · 2
PDF прирачник
 · 60 страници
Англиски
прирачникIndesit IWDE 7145 B
GB
1

Contents

Installation, 2-3

Unpacking and levellingConnecting the electricity and water suppliesThe first wash cycleTechnical data

Description of the Washer-dryer, 4-5

Control panelDisplay

How to run a wash cycle or a drying cycle, 6

Wash cycles and options, 7

Table of wash cyclesWash options

Detergents and laundry, 8

Detergent dispenser drawerPreparing the laundrySpecial wash cyclesLoad balancing system

Precautions and tips, 9

General safetyDisposalOpening the porthole door manually

Care and maintenance, 10

Cutting off the water or electricity supplyCleaning the Washer-dryerCleaning the detergent dispenser drawerCaring for the door and drum of your applianceCleaning the pumpChecking the water inlet hose

Troubleshooting, 11

Service, 12

IWDE 7145

Instructions for use

WASHER-DRYER

Nederlands,49
NL
This symbol reminds you to read this instruction manual.
English,1
GB
Français,13
F
Deutsch,25
DE
Español,37
ES

Погледнете го бесплатно прирачникот за Indesit IWDE 7145 B тука. Овој прирачник спаѓа во категоријата машини за перење и е оценет од 2 луѓе со просек од 7.8. Овој прирачник е достапен на следниве јазици: Англиски Дали имате прашање во врска со Indesit IWDE 7145 B или дали Ви треба помош? Поставете го Вашето прашање овде

Треба помош?

Дали имате прашање за Indesit , а одговорот го нема во упатството? Поставете го Вашето прашање овде. Јасно и сеопфатно опишете го Вашиот проблем и Вашето прашање. Колку подобро се опишани Вашиот проблем и прашање, толку полесно ќе им биде на другите сопственици на Indesit да ви дадат соодветен одговор.

Број на прашања: 0

Општо
Indesit
IWDE 7145 B | IWDE 7145 B
машина за перење
Англиски
Упатство за користење (PDF)

Не можете да го најдете одговорот на Вашето прашање во прирачникот? Одговорот на Вашето прашање може да го најдете во НПП за Indesit IWDE 7145 B подолу.

Која температура да ја користам за моите алишта за перење?

Етикетата за чистење и нега на Вашата облека ја покажува препорачаната температура за перење.

Дали треба да користам средство за отстранување на бигор за мојата машината за перење?

Не е неопходно да се користи средство за отстранување на бигор. Таложењето на бигор може да се спречи со ограничување на перењето на високи температури и со користење на препорачаната количина детергент при секое перење.

Како да спречам лоши мириси од машината за перење?

Непријатните мириси може да се избегнат со повремено перење на 60 степени и користење на препорачаната количина детергент при секое перење.

Дали прирачникот за Indesit IWDE 7145 B е достапен на Македонец?

За жал, прирачникот за Indesit IWDE 7145 B не е достапен на Македонец. Овој прирачник е достапен на Англиски.

Вашето прашање не е наведено? Поставете го Вашето прашање овде

Нема резултати