IBM Intel Xeon E5506 прирачник

IBM Intel Xeon E5506
9 · 1
PDF прирачник
 · 98 страници
Англиски
прирачникIBM Intel Xeon E5506
Document Number:321323-001

Intel® Xeon® Processor 5500 Series

Thermal/Mechanical Design Guide

March 2009

Погледнете го бесплатно прирачникот за IBM Intel Xeon E5506 тука. Овој прирачник спаѓа во категоријата Процесори и е оценет од 1 луѓе со просек од 9. Овој прирачник е достапен на следниве јазици: Англиски Дали имате прашање во врска со IBM Intel Xeon E5506 или дали Ви треба помош? Поставете го Вашето прашање овде

Треба помош?

Дали имате прашање за IBM , а одговорот го нема во упатството? Поставете го Вашето прашање овде. Јасно и сеопфатно опишете го Вашиот проблем и Вашето прашање. Колку подобро се опишани Вашиот проблем и прашање, толку полесно ќе им биде на другите сопственици на IBM да ви дадат соодветен одговор.

Број на прашања: 0

Општо
IBM
Intel Xeon E5506 | 43W5987
Процесор
883436052085, 0883436052832
Англиски
Упатство за користење (PDF)
Процесор
Приклучок за процесоротSocket B (LGA 1366)
КутијаНе
Кеш за процесорот4 MB
Фреквенција на основата на процесорот2.13 GHz
Семејство на процесоротIntel® Xeon® 5000 Sequence
Работни режими на процесорот64-bit
Модел на процесоротE5506
Брзина на системската магистрала4.8 GT/s
Thermal Design Power (TDP)80 W
Опсег на напонот за VID0.75 - 1.35 V
Процесор број на јадра4
Литографија на процесорот45 nm
Компонента заСервер/работна станица
Тип кеш за процесоротL2
Карактеристики
Сегмент на пазаротСервер
покажи повеќе

Не можете да го најдете одговорот на Вашето прашање во прирачникот? Одговорот на Вашето прашање може да го најдете во НПП за IBM Intel Xeon E5506 подолу.

Вашето прашање не е наведено? Поставете го Вашето прашање овде

Нема резултати