Huawei B593 4Gs-22 прирачник

Huawei B593 4Gs-22
7.2 · 6
PDF прирачник
 · 33 страници
Англиски
прирачникHuawei B593 4Gs-22
i

Contents

Warnings and Precautions ...................................................................................................... 1
Thank You for Purchasing the LTE CPE! .............................................................................. 11
Before You Begin ................................................................................................................... 12
Getting to Know the CPE ...................................................................................................... 13
Connecting the CPE .............................................................................................................. 20
Configuration Requirements for the PC ................................................................................ 23
Accessing the Web-Based Utility .......................................................................................... 24
For More Information ............................................................................................................. 25
FAQ ....................................................................................................................................... 26
Specifications ........................................................................................................................ 28
Acronyms and Abbreviations ................................................................................................. 30

Прирачник

Погледнете го бесплатно прирачникот за Huawei B593 4Gs-22 тука. Овој прирачник спаѓа во категоријата Рутери и е оценет од 6 луѓе со просек од 7.2. Овој прирачник е достапен на следниве јазици: Англиски Дали имате прашање во врска со Huawei B593 4Gs-22 или дали Ви треба помош? Поставете го Вашето прашање овде

Треба помош?

Дали имате прашање за Huawei , а одговорот го нема во упатството? Поставете го Вашето прашање овде. Јасно и сеопфатно опишете го Вашиот проблем и Вашето прашање. Колку подобро се опишани Вашиот проблем и прашање, толку полесно ќе им биде на другите сопственици на Samsung Galaxy A7 да ви дадат соодветен одговор.

Број на прашања: 0

Huawei B593 4Gs-22 спецификации

Подолу ќе ги најдете спецификациите на производот како и на прирачникот на Huawei B593 4Gs-22.

Општо
Марка Huawei
Модел B593 4Gs-22
Производ Рутер
EAN 6920702786207
Јазик Англиски
Вид на документ PDF

Најчесто Поставувани Прашања

Не можете да го најдете одговорот на Вашето прашање во прирачникот? Одговорот на Вашето прашање може да го најдете во НПП за Huawei B593 4Gs-22 подолу.

Вашето прашање не е наведено? Поставете го Вашето прашање овде

Нема резултати