Honeywell 3820 KBW Kit Blanco прирачник

Honeywell 3820 KBW Kit Blanco
5.7 · 1
PDF прирачник
 · 188 страници
Англиски
прирачникHoneywell 3820 KBW Kit Blanco

2020/3820/3820i

Cordless System

User’s Guide

Прирачник

Погледнете го бесплатно прирачникот за Honeywell 3820 KBW Kit Blanco тука. Овој прирачник спаѓа во категоријата Читач на баркодови и е оценет од 1 луѓе со просек од 5.7. Овој прирачник е достапен на следниве јазици: Англиски Дали имате прашање во врска со Honeywell 3820 KBW Kit Blanco или дали Ви треба помош? Поставете го Вашето прашање овде

индекс

Треба помош?

Дали имате прашање за Honeywell 3820 KBW Kit Blanco, а одговорот го нема во упатството? Поставете го Вашето прашање овде. Јасно и сеопфатно опишете го Вашиот проблем и Вашето прашање. Колку подобро се опишани Вашиот проблем и прашање, толку полесно ќе им биде на другите сопственици на Honeywell 3820 KBW Kit Blanco да ви дадат соодветен одговор.

Број на прашања: 0

Honeywell 3820 KBW Kit Blanco спецификации

Подолу ќе ги најдете спецификациите на производот како и на прирачникот на Honeywell 3820 KBW Kit Blanco.

Општо
Марка Honeywell
Модел 3820 KBW Kit Blanco
Производ Читачи на баркодови
Јазик Англиски
Вид на документ Упатство за користење (PDF)
Скенирање
Стандарди за декодирање 1D\nGS1 Databar
Бранова должина 630 nm
Други функции
Извор на светло 70000 Lux
Димензии (ШхДхВ) 81 x 165 x 157 mm
Напојување
Влезен напон 3.7 V
Порти и интерфејси
Bluetooth Да
Тежина и димензии
Тежина 261 g
Перформанси
Боја на производот Black,White
Работни услови
Оперативна температура (T-T) 0 - 50 °C
Температура на складирање (T-T) -40 - 60 °C
Релативна оперативна влажност (H-H) 0 - 95
покажи повеќе

Најчесто Поставувани Прашања

Не можете да го најдете одговорот на Вашето прашање во прирачникот? Одговорот на Вашето прашање може да го најдете во НПП за Honeywell 3820 KBW Kit Blanco подолу.

Вашето прашање не е наведено? Поставете го Вашето прашање овде

Нема резултати