Hitachi SV12SD прирачник

Hitachi SV12SD
6.8 · 1
PDF прирачник
 · 9 страници
Англиски
прирачникHitachi SV12SD

Погледнете го бесплатно прирачникот за Hitachi SV12SD тука. Овој прирачник спаѓа во категоријата машини за полирање и е оценет од 1 луѓе со просек од 6.8. Овој прирачник е достапен на следниве јазици: Англиски Дали имате прашање во врска со Hitachi SV12SD или дали Ви треба помош? Поставете го Вашето прашање овде

Треба помош?

Дали имате прашање за Hitachi , а одговорот го нема во упатството? Поставете го Вашето прашање овде. Јасно и сеопфатно опишете го Вашиот проблем и Вашето прашање. Колку подобро се опишани Вашиот проблем и прашање, толку полесно ќе им биде на другите сопственици на Hitachi да ви дадат соодветен одговор.

Број на прашања: 0

Општо
Hitachi
SV12SD | 93134467
машини за полирање
4966376127832
Англиски
Упатство за користење (PDF)
Тежина и димензии
Тежина2800 g
Други функции
Моќност300 W
Карактеристики
Тип брусилка-
Перформанси
Брзина при неактивност (максимална)10000 RPM
Дијаметар на орбитата на осцилирање2.4 mm
Ексцентричност1.2 mm
Технички детали
Тежина2800 g
Моќност300 W
Напојување
НапојувањеНаизменична струја
покажи повеќе

Не можете да го најдете одговорот на Вашето прашање во прирачникот? Одговорот на Вашето прашање може да го најдете во НПП за Hitachi SV12SD подолу.

Што значи „16V“ или „20V“?

Максималното ниво на полнење коешто може да се достигне се изразува со 16V или 20V. V во овој случај значи Волт.

Колку тежи Hitachi SV12SD?

Hitachi SV12SD тежи 2800 g.

Дали прирачникот за Hitachi SV12SD е достапен на Македонец?

За жал, прирачникот за Hitachi SV12SD не е достапен на Македонец. Овој прирачник е достапен на Англиски.

Вашето прашање не е наведено? Поставете го Вашето прашање овде

Нема резултати