Haier HMC610BEWW прирачник

Haier HMC610BEWW
5.5 · 1
PDF прирачник
 · 38 страници
Англиски
прирачникHaier HMC610BEWW

Microwave Oven

Horno Microondas

User Manual
Guide de l’Utilisateur
Manual del Usuario Modelo
HMC610BEWW, HMC610BEBB
Design may vary by model number.
El diseño puede variar conforme al número de modelo

Погледнете го бесплатно прирачникот за Haier HMC610BEWW тука. Овој прирачник спаѓа во категоријата Микробранови печки и е оценет од 1 луѓе со просек од 5.5. Овој прирачник е достапен на следниве јазици: Англиски Дали имате прашање во врска со Haier HMC610BEWW или дали Ви треба помош? Поставете го Вашето прашање овде

Треба помош?

Дали имате прашање за Haier , а одговорот го нема во упатството? Поставете го Вашето прашање овде. Јасно и сеопфатно опишете го Вашиот проблем и Вашето прашање. Колку подобро се опишани Вашиот проблем и прашање, толку полесно ќе им биде на другите сопственици на Haier да ви дадат соодветен одговор.

Број на прашања: 0

Општо
Haier
HMC610BEWW | HMC610BEWW
Микробранова печка
688057373720, 688057373737, 0688057373720, 6880573737206
Англиски
Упатство за користење (PDF)
Карактеристики
Внатрешен капацитет16.99 L
Тип контролирањеРотирачка
Моќност на микробрановата600 W
Број на нивоа на јачина6
Тајмер за одложен стартНе
Внатрешно светлоДа
Боја на производотБела
покажи повеќе

Не можете да го најдете одговорот на Вашето прашање во прирачникот? Одговорот на Вашето прашање може да го најдете во НПП за Haier HMC610BEWW подолу.

Вашето прашање не е наведено? Поставете го Вашето прашање овде

Нема резултати