Gigabyte GV-N98TOC-512I прирачник

Gigabyte GV-N98TOC-512I
7.9 · 1
PDF прирачник
 · 28 страници
Англиски
прирачникGigabyte GV-N98TOC-512I

GV-N98TOC-1GI/

GV-N98TOC-512I

NVIDIA

®

GeForce

TM

9800 GT Graphics Accelerator

User's Manual

Rev. 101
12MM-N98TO5I-101R
Copyright
© 2009 GIGABYTE TECHNOLOGY CO., LTD
Copyright by GIGA-BYTE TECHNOLOGY CO., LTD. ("GBT"). No part of this manual may be reproduced or transmitted
in any form without the expressed, written permission of GBT.
Trademarks
Third-party brands and names are the properties of their respective owners.
Notice
Please do not remove any labels on this graphics card. Doing so may void the warranty of this card.
Due to rapid change in technology, some of the specifications might be out of date before publication of this this manual.
The author assumes no responsibility for any errors or omissions that may appear in this document nor does the author
make a commitment to update the information contained herein.
Macrovision corporation product notice:
This product incorporates copyright protection technology that is protected by U.S. patents and other intellectual property
rights. Use of this copyright protection technology must be authorized by Macrovision, and is intended for home and other
limited viewing uses only unless otherwise authorized by Macrovision. Reverse engineering or disassembly is prohibited.

Прирачник

Погледнете го бесплатно прирачникот за Gigabyte GV-N98TOC-512I тука. Овој прирачник спаѓа во категоријата Видео картички и е оценет од 1 луѓе со просек од 7.9. Овој прирачник е достапен на следниве јазици: Англиски Дали имате прашање во врска со Gigabyte GV-N98TOC-512I или дали Ви треба помош? Поставете го Вашето прашање овде

Треба помош?

Дали имате прашање за Gigabyte GV-N98TOC-512I, а одговорот го нема во упатството? Поставете го Вашето прашање овде. Јасно и сеопфатно опишете го Вашиот проблем и Вашето прашање. Колку подобро се опишани Вашиот проблем и прашање, толку полесно ќе им биде на другите сопственици на Gigabyte GV-N98TOC-512I да ви дадат соодветен одговор.

Број на прашања: 0

Gigabyte GV-N98TOC-512I спецификации

Подолу ќе ги најдете спецификациите на производот како и на прирачникот на Gigabyte GV-N98TOC-512I.

Општо
Марка Gigabyte
Модел GV-N98TOC-512I | GV-N98TOC-512I
Производ Видео картичка
EAN 4719331352073, 818313007650, 0818313007650
Јазик Англиски
Вид на документ Упатство за користење (PDF)
Меморија
Тип на меморија на графички адаптер GDDR3
Мемориска магистрала 256 бит
Процесор
Графички процесор GeForce 9800 GT
Максимална резолуција 2560 x 1600 пиксели
Порти и интерфејси
Тип интерфејс PCI Express 2.0
VGA (D-Sub) порти количина 1
DVI порти количина 1
HDMI порти количина 2
Перформанси
DirectX верзија 10
Целосно HD Да
OpenGL верзија 2.1
Двојна врска DVI Да
HDCP Да
Други функции
HDMI Да
Компатибилни оперативни системи Windows Vista, XP
Компатибилност за Mac Не
null
Системски барања
Минимални системски барања CD-ROM/DVD-ROM
Минимум процесор Intel Pentium/Core 2, AMD Athlon/Phenom
Минимум RAM 128 MB
Дизајн
Формат Full-Height/Full-Length (FH/FL)
Тип ладење Активен
Висина на држачот Full-Height (FH)
Напојување
Минимално напојување со енергија на системот 550 W
покажи повеќе

Најчесто Поставувани Прашања

Не можете да го најдете одговорот на Вашето прашање во прирачникот? Одговорот на Вашето прашање може да го најдете во НПП за Gigabyte GV-N98TOC-512I подолу.

Вашето прашање не е наведено? Поставете го Вашето прашање овде

Нема резултати