Gardena ErgoJet 3000 прирачник

Gardena ErgoJet 3000
8.1 · 10
PDF прирачник
 · 356 страници
Англиски
прирачникGardena ErgoJet 3000

Art. 9332-20

ErgoJet 3000 (EJ3000)

D Betriebsanleitung
Bläser/Sauger
GB Operating Instructions
Blower/vacuum
F Mode d’emploi
Souffleur/aspirateur
NL Gebruiksaanwijzing
Bladblazer/bladzuiger
S Bruksanvisning
Blås/sug
DK Brugsanvisning
Blæser/suger
FI Käyttöohje
Puhallin/imuri
N Bruksanvisning
Blåser/suger
I Istruzioni per l’uso
Soffiatore/aspiratore
E Instrucciones de empleo
Soplador/aspirador
P Manual de instruções
Soprador/aspirador
PL Instrukcja obsługi
Dmuchawa/odkurzacz
H Használati utasítás
Levélfúvó/szívó
CZ Návod k obsluze
Fukar/vysavač
SK Návod na obsluhu
Fukač/vysávač
GR  
/
RUS Инструкция по эксплуатации
Воздуходувка/вакуумная
SLO Navodilo za uporabo
Puhalnik/sesalnik
HR Upute za uporabu
Puhač/usisavač
SRB Uputstvo za rad
BIH Duvač/usisavač
UA Інструкція з експлуатації
Повітродувка/вакууму
RO Instrucţiuni de utilizare
Refulator/aspirator
TR Kullanma Kılavuzu
Üfleyicisi/vakum
BG Инструкция за експлоатация
Духалка/вакуум
AL Manual përdorimi
Pajisje për fryrjen/thithjen
EST Kasutusjuhend
Puhur/imur
LT Eksploatavimo instrukcija
Pūstuvas/siurblys
LV Lietošanas instrukcija
Pūtējs/putekļsūcējs

LV LT EST AL BG TR RO UA

SRB
BIH

HR SLO

RUS
GR SK CZ H PL P E I N FI DK S NL F GB D
9332-20.960.01.indd 1 04.01.12 07:47

Погледнете го бесплатно прирачникот за Gardena ErgoJet 3000 тука. Овој прирачник спаѓа во категоријата дувалки за лисја и е оценет од 10 луѓе со просек од 8.1. Овој прирачник е достапен на следниве јазици: Англиски Дали имате прашање во врска со Gardena ErgoJet 3000 или дали Ви треба помош? Поставете го Вашето прашање овде

Треба помош?

Дали имате прашање за Gardena , а одговорот го нема во упатството? Поставете го Вашето прашање овде. Јасно и сеопфатно опишете го Вашиот проблем и Вашето прашање. Колку подобро се опишани Вашиот проблем и прашање, толку полесно ќе им биде на другите сопственици на Gardena да ви дадат соодветен одговор.

Број на прашања: 0

Gardena ErgoJet 3000 е уред за дување на листови со моторска моќ од 3000 W. Должината на кабелот за напојување изнесува 0.3 метри, а тежината на самото уредот е 4800 грама. Овој уред е дизајниран за ефикасно и брзо собирање на листови и останат отпад во дворот или градината. Уредот е опремен со различни сменливи додатоци, кои овозможуваат разнообразност и прилагодливост во работата. Одличен е за работи на отворен простор и почистување на градински патеки. Со ергономски дизајнираната дрска, уредот е удобен и лесен за ракување, а додатниот кук на самото куќиште овозможува удобно зачувување и пренос на уредот. Како и да е, важно е да се има во предвид дека уредот има значајна тежина и голема моќ, па затоа користењето на истиот би требало да биде предизвик за помалку физички активни лица.

Општо
Gardena
ErgoJet 3000 | 09332-20
дувалка за лисја
4078500000277, 4078500962537
Англиски
Упатство за користење (PDF)
Напојување
Јачина на мотор3000 W
Технички детали
Воздушен проток- m³/минута
Должина на електричниот кабел0.3 m
Боја на производотЦрн
Тежина и димензии
Тежина4800 g
покажи повеќе

Не можете да го најдете одговорот на Вашето прашање во прирачникот? Одговорот на Вашето прашање може да го најдете во НПП за Gardena ErgoJet 3000 подолу.

Колку тежи Gardena ErgoJet 3000?

Gardena ErgoJet 3000 тежи 4800 g.

Дали прирачникот за Gardena ErgoJet 3000 е достапен на Македонец?

За жал, прирачникот за Gardena ErgoJet 3000 не е достапен на Македонец. Овој прирачник е достапен на Англиски.

Вашето прашање не е наведено? Поставете го Вашето прашање овде

Нема резултати