ESET Smart Security 5 прирачник

ESET Smart Security 5
8.3 · 1
PDF прирачник
 · 118 страници
Англиски
прирачникESET Smart Security 5

ESET SMART SECURITY 5

User Guide

(intended for product version 5.2 and higher)
Microsoft® Windows® 8 / 7 / Vista / XP / 2000 / Home Server
Click here to download the most recent version of this document

Прирачник

Погледнете го бесплатно прирачникот за ESET Smart Security 5 тука. Овој прирачник спаѓа во категоријата Антивирусни програми и е оценет од 1 луѓе со просек од 8.3. Овој прирачник е достапен на следниве јазици: Англиски Дали имате прашање во врска со ESET Smart Security 5 или дали Ви треба помош? Поставете го Вашето прашање овде

индекс

Треба помош?

Дали имате прашање за ESET Smart Security 5, а одговорот го нема во упатството? Поставете го Вашето прашање овде. Јасно и сеопфатно опишете го Вашиот проблем и Вашето прашање. Колку подобро се опишани Вашиот проблем и прашање, толку полесно ќе им биде на другите сопственици на ESET Smart Security 5 да ви дадат соодветен одговор.

Број на прашања: 0

ESET Smart Security 5 спецификации

Подолу ќе ги најдете спецификациите на производот како и на прирачникот на ESET Smart Security 5.

Општо
Марка ESET
Модел Smart Security 5 | ESSH-N1A1-1-V5A
Производ Антивирусни програми
EAN 8714835077619, 4022863002126
Јазик Англиски
Вид на документ Упатство за користење (PDF)
Лиценца
Број на лиценца 1 дозвола(и)
Број на години 1 година(и)
Карактеристики
Јазична верзија -
Платформа PC
null
Системски барања
Минимум простор на тврд диск - MB
Минимум RAM - MB
Минимум процесор -
Поддржани оперативни системи Windows Windows 2000,Windows 2000 Professional,Windows 7 Home Premium,Windows 7 Home Premium x64,Windows 7 Professional,Windows 7 Professional x64,Windows 7 Starter,Windows 7 Starter x64,Windows 7 Ultimate,Windows 7 Ultimate x64,Windows Vista Business,Windows Vista Business x64,Windows Vista Home Basic,Windows Vista Home Basic x64,Windows Vista Home Premium,Windows Vista Home Premium x64,Windows Vista Ultimate,Windows Vista Ultimate x64,Windows XP Home,Windows XP Home x64,Windows XP Professional,Windows XP Professional x64
покажи повеќе

Најчесто Поставувани Прашања

Не можете да го најдете одговорот на Вашето прашање во прирачникот? Одговорот на Вашето прашање може да го најдете во НПП за ESET Smart Security 5 подолу.

Вашето прашање не е наведено? Поставете го Вашето прашање овде

Нема резултати