Electrolux Ultra Silencer USORIGINPR прирачник

Electrolux Ultra Silencer USORIGINPR
6.9 · 1
PDF прирачник
 · 16 страници
Англиски
прирачникElectrolux Ultra Silencer USORIGINPR

OWNER’S GUIDE

deepclean

Product Support Questions: Contact Electrolux at (800) 896-9756
Sales Inquiries: Contact Sylvane at (800) 934-9194
Product Support Questions: Contact Electrolux at (800) 896-9756
Sales Inquiries: Contact Sylvane at (800) 934-9194
Product Support Questions: Contact Electrolux at (800) 896-9756
Sales Inquiries: Contact Sylvane at (800) 934-9194

Погледнете го бесплатно прирачникот за Electrolux Ultra Silencer USORIGINPR тука. Овој прирачник спаѓа во категоријата правосмукалки и е оценет од 1 луѓе со просек од 6.9. Овој прирачник е достапен на следниве јазици: Англиски Дали имате прашање во врска со Electrolux Ultra Silencer USORIGINPR или дали Ви треба помош? Поставете го Вашето прашање овде

Треба помош?

Дали имате прашање за Electrolux , а одговорот го нема во упатството? Поставете го Вашето прашање овде. Јасно и сеопфатно опишете го Вашиот проблем и Вашето прашање. Колку подобро се опишани Вашиот проблем и прашање, толку полесно ќе им биде на другите сопственици на Electrolux да ви дадат соодветен одговор.

Број на прашања: 0

Општо
Electrolux
Ultra Silencer USORIGINPR | USORIGINPR
правосмукалка
5995363721127
Англиски
Упатство за користење (PDF)
Напојување
Моќ на вшмукување340
Максимална влезна сила1800 W
Контрола на напојувањеМеханички
Годишна потрошувачка на енергија- kWh
Променлива моќностДа
Перформанси
Филтрирање на вшмуканиот воздухЅ-класа на филтер
Соодветна наменаНасловна
Ниво на бучава65 dB
Работен радиус12 m
Филтер за заштита на моторотДа
Површини за чистењеCarpet, Hard floor
-
-
-
Метод на одделување на отпадотФилтрирање
Дизајн
Тип сад за прашинаВреќичка за прав
Dust capacity3.5 L
ТипЦилиндричен вакум
Вид на чистењеСуво
Боја на производотЦрвена
Материјал на цевка-
Без кабелНе
Тежина и димензии
Ширина308 mm
Длабочина402 mm
Висина266 mm
Тежина8460 g
покажи повеќе

Не можете да го најдете одговорот на Вашето прашање во прирачникот? Одговорот на Вашето прашање може да го најдете во НПП за Electrolux Ultra Silencer USORIGINPR подолу.

Мојата Electrolux правосмукалка ја губи моќта на вшмукување. Зошто е тоа така?

Губењето на вшмукувачката моќност на твојата Electrolux правосмукалка може да се должи на следниве причини: - Моќноста на вшмукување не е поставена на максимум - Садот за прашина или кесата за прашина се полни - Цревото, четката или цевката се затнати

Колку често треба да го проверувам филтерот?

Чистиот филтер е важен за одржување на вшмукувачката моќност на правосмукалката. Затоа, редовно проверувајте го филтерот. Кога филтерот е затнат, задржувањето на прашината се намалува и потрошувачката на енергија се зголемува.

Што да правам со правосмукалка што непријатно мириса?

Најчесто користен метод е да ставите малку прашок за перење во садот за прашина или кесата за прашина.

Колку често треба да ја чистам куќата со правосмукалка?

За оние кои страдаат од алергија, се препорачува чистење на домот со правосмукалка најмалку двапати неделно.

Колку тежи Electrolux Ultra Silencer USORIGINPR?

Electrolux Ultra Silencer USORIGINPR тежи 8460 g.

Која е висината на Electrolux Ultra Silencer USORIGINPR?

Electrolux Ultra Silencer USORIGINPR има висина од 266 mm.

Колкава е ширината на Electrolux Ultra Silencer USORIGINPR?

Electrolux Ultra Silencer USORIGINPR има ширина од 308 mm.

Која е длабочината на Electrolux Ultra Silencer USORIGINPR?

Electrolux Ultra Silencer USORIGINPR има длабочина од 402 mm.

Дали прирачникот за Electrolux Ultra Silencer USORIGINPR е достапен на Македонец?

За жал, прирачникот за Electrolux Ultra Silencer USORIGINPR не е достапен на Македонец. Овој прирачник е достапен на Англиски.

Вашето прашање не е наведено? Поставете го Вашето прашање овде

Нема резултати