прирачник

Electrolux EMS26415K спецификации

Electrolux EMS26415K
7.9 · 1
Electrolux EMS26415K спецификации, цени, фотографии и видеа на производот.

Electrolux EMS26415K спецификации

Подолу ќе ги најдете спецификациите на производот како и на прирачникот на Electrolux EMS26415K.

Општо
Марка Electrolux
Модел EMS26415K
Производ Микробранова печка
EAN 5018988138719
Јазик Англиски
Вид на документ EN - 100 (PDF)
Тежина и димензии
Тежина 18500 g
Други функции
Димензии (ШхДхВ) 459 x 594 x 437 mm
Функции и програми за готвење
Функција на одмрзнување Да
Функција за повторно загревање Да
Скара Да
Карактеристики
Интегриран часовник Да
Внатрешен капацитет 26 L
Моќност на микробрановата 900 W
Моќност на скарата 1000 W
Вид на отворање на вратата На туркање
Позиција на апаратот Вграден
Тип контролирање Ротирачка
Боја на производот Црн
покажи повеќе