Electrolux EMS26415K прирачник

Electrolux EMS26415K
7.9 · 1
PDF прирачник
 · 100 страници
Англиски
прирачникElectrolux EMS26415K
We were thinking of you
when we made this product

Прирачник

Погледнете го бесплатно прирачникот за Electrolux EMS26415K тука. Овој прирачник спаѓа во категоријата Микробранови печки и е оценет од 1 луѓе со просек од 7.9. Овој прирачник е достапен на следниве јазици: Англиски Дали имате прашање во врска со Electrolux EMS26415K или дали Ви треба помош? Поставете го Вашето прашање овде

Треба помош?

Дали имате прашање за Electrolux EMS26415K, а одговорот го нема во упатството? Поставете го Вашето прашање овде. Јасно и сеопфатно опишете го Вашиот проблем и Вашето прашање. Колку подобро се опишани Вашиот проблем и прашање, толку полесно ќе им биде на другите сопственици на Electrolux EMS26415K да ви дадат соодветен одговор.

Број на прашања: 0

Electrolux EMS26415K спецификации

Подолу ќе ги најдете спецификациите на производот како и на прирачникот на Electrolux EMS26415K.

Општо
Марка Electrolux
Модел EMS26415K
Производ Микробранова печка
EAN 5018988138719
Јазик Англиски
Вид на документ Упатство за користење (PDF)
Тежина и димензии
Тежина 18500 g
Други функции
Димензии (ШхДхВ) 459 x 594 x 437 mm
Функции и програми за готвење
Функција на одмрзнување Да
Функција за повторно загревање Да
Скара Да
Карактеристики
Интегриран часовник Да
Внатрешен капацитет 26 L
Моќност на микробрановата 900 W
Моќност на скарата 1000 W
Вид на отворање на вратата На туркање
Позиција на апаратот Вграден
Тип контролирање Ротирачка
Боја на производот Црн
покажи повеќе

Најчесто Поставувани Прашања

Не можете да го најдете одговорот на Вашето прашање во прирачникот? Одговорот на Вашето прашање може да го најдете во НПП за Electrolux EMS26415K подолу.

Вашето прашање не е наведено? Поставете го Вашето прашање овде

Нема резултати