Electrolux EMS20400W прирачник

Electrolux EMS20400W
7.7 · 3
PDF прирачник
 · 191 страници
Англиски
прирачникElectrolux EMS20400W
USER MANUAL
EMS2040

Прирачник

Погледнете го бесплатно прирачникот за Electrolux EMS20400W тука. Овој прирачник спаѓа во категоријата Микробранови печки и е оценет од 3 луѓе со просек од 7.7. Овој прирачник е достапен на следниве јазици: Англиски Дали имате прашање во врска со Electrolux EMS20400W или дали Ви треба помош? Поставете го Вашето прашање овде

Треба помош?

Дали имате прашање за Electrolux , а одговорот го нема во упатството? Поставете го Вашето прашање овде. Јасно и сеопфатно опишете го Вашиот проблем и Вашето прашање. Колку подобро се опишани Вашиот проблем и прашање, толку полесно ќе им биде на другите сопственици на Samsung Galaxy A7 да ви дадат соодветен одговор.

Број на прашања: 0

Electrolux EMS20400W спецификации

Подолу ќе ги најдете спецификациите на производот како и на прирачникот на Electrolux EMS20400W.

Општо
Марка Electrolux
Модел EMS20400W
Производ Микробранова печка
EAN 7332543038084
Јазик Англиски
Вид на документ PDF
Тежина и димензии
Ширина 485 mm
Длабочина 410 mm
Висина 287 mm
Карактеристики
Тип контролирање Копчиња
Моќност на микробрановата 800 W
Внатрешен капацитет 18.5 L
Моќност на скарата 1000 W
Интегриран часовник Да
Број на нивоа на јачина 5
Вид на отворање на вратата На туркање
Димензија на подвижната плоча 270 mm
Вграден дисплеј Да
Боја на производот Бела
Функции и програми за готвење
Скара Да
Функција на одмрзнување Да
Напојување
Поврзано оптоварување 1300 W
Други функции
Барања за моќност 230V
покажи повеќе

Најчесто Поставувани Прашања

Не можете да го најдете одговорот на Вашето прашање во прирачникот? Одговорот на Вашето прашање може да го најдете во НПП за Electrolux EMS20400W подолу.

Вашето прашање не е наведено? Поставете го Вашето прашање овде

Нема резултати