Electrolux EMM21150W прирачник

Electrolux EMM21150W
7.1 · 1
PDF прирачник
 · 164 страници
Англиски
прирачникElectrolux EMM21150W

EMM21150

Прирачник

Погледнете го бесплатно прирачникот за Electrolux EMM21150W тука. Овој прирачник спаѓа во категоријата Микробранови печки и е оценет од 1 луѓе со просек од 7.1. Овој прирачник е достапен на следниве јазици: Англиски Дали имате прашање во врска со Electrolux EMM21150W или дали Ви треба помош? Поставете го Вашето прашање овде

Треба помош?

Дали имате прашање за Electrolux , а одговорот го нема во упатството? Поставете го Вашето прашање овде. Јасно и сеопфатно опишете го Вашиот проблем и Вашето прашање. Колку подобро се опишани Вашиот проблем и прашање, толку полесно ќе им биде на другите сопственици на Samsung Galaxy A7 да ви дадат соодветен одговор.

Број на прашања: 0

Electrolux EMM21150W спецификации

Подолу ќе ги најдете спецификациите на производот како и на прирачникот на Electrolux EMM21150W.

Општо
Марка Electrolux
Модел EMM21150W
Производ Микробранова печка
EAN 7332543417384
Јазик Англиски
Вид на документ PDF
Карактеристики
Внатрешен капацитет 18.5 L
Позиција на апаратот Врз работна површина
Боја на производот Бела
Тип контролирање Ротирачка
Моќност на микробрановата 800 W
Моќност на скарата 1000 W
Број на нивоа на јачина 11
Вид на отворање на вратата Копче
Шарка на вратата Лево
Подвижна плоча Да
Димензија на подвижната плоча 270 mm
Внатрешно светло Да
Вграден дисплеј Не
Тајмер Да
Внатрешен слој Емајл
Тип на производ Микропечка за подготвување скара
Напојување
Поврзано оптоварување 1250 W
AC влезен напон 230 V
Струја 10 A
Тежина и димензии
Ширина 485 mm
Длабочина 422 mm
Висина 287 mm
Тежина 13600 g
Внатрешни димензии (Ш x Д x В) 304 x 304 x 185 mm
Функции и програми за готвење
Скара Да
Функција на одмрзнување Да
Функција за повторно загревање Да
Готвење на пареа Не
Конвекциско готвење Не
Ражен Не
покажи повеќе

Најчесто Поставувани Прашања

Не можете да го најдете одговорот на Вашето прашање во прирачникот? Одговорот на Вашето прашање може да го најдете во НПП за Electrolux EMM21150W подолу.

Вашето прашање не е наведено? Поставете го Вашето прашање овде

Нема резултати