Electrolux EMM21000W прирачник

Electrolux EMM21000W
5.1 · 1
PDF прирачник
 · 140 страници
Македонец
прирачникElectrolux EMM21000W

EMM21150

Інструкція з експлуатації
Упутство за употребу
Lietošanas pamācība
Vartotojo vadovas
Прирачник за корисникот
Руководства пользователя
Kasutusjuhend
Пайдаланушы нұсқаулығы

Мікрохвильова піч

Микроталасна пећница

Mikroviļņu krāsns

Mikrobangų krosnelė

Микробранова печка

Микроволновая печь

Mikrolaineahi

Микротолқынды пеш

Прирачник

Погледнете го бесплатно прирачникот за Electrolux EMM21000W тука. Овој прирачник спаѓа во категоријата Микробранови печки и е оценет од 1 луѓе со просек од 5.1. Овој прирачник е достапен на следниве јазици: Македонец Дали имате прашање во врска со Electrolux EMM21000W или дали Ви треба помош? Поставете го Вашето прашање овде

Треба помош?

Дали имате прашање за Electrolux , а одговорот го нема во упатството? Поставете го Вашето прашање овде. Јасно и сеопфатно опишете го Вашиот проблем и Вашето прашање. Колку подобро се опишани Вашиот проблем и прашање, толку полесно ќе им биде на другите сопственици на Samsung Galaxy A7 да ви дадат соодветен одговор.

Број на прашања: 0

Electrolux EMM21000W спецификации

Подолу ќе ги најдете спецификациите на производот како и на прирачникот на Electrolux EMM21000W.

Општо
Марка Electrolux
Модел EMM21000W
Производ Микробранова печка
EAN 7332543096572
Јазик Македонец
Вид на документ PDF
Тежина и димензии
Ширина 485 mm
Длабочина 422 mm
Висина 287 mm
Тежина 12950 g
Внатрешни димензии (Ш x Д x В) 304 x 304 x 185 mm
Карактеристики
Тип контролирање -
Моќност на микробрановата 800 W
Внатрешен капацитет 18.5 L
Вид на отворање на вратата На туркање
Димензија на подвижната плоча 270 mm
Вграден дисплеј Не
Боја на производот Бела
Функции и програми за готвење
Функција за повторно загревање Да
Функција на одмрзнување Да
Други функции
Барања за моќност 230V
Напојување
Поврзано оптоварување 1250 W
покажи повеќе

Најчесто Поставувани Прашања

Не можете да го најдете одговорот на Вашето прашање во прирачникот? Одговорот на Вашето прашање може да го најдете во НПП за Electrolux EMM21000W подолу.

Вашето прашање не е наведено? Поставете го Вашето прашање овде

Нема резултати