Dyson DC34 прирачник

Dyson DC34
9.2 · 2
PDF прирачник
 · 16 страници
Англиски
прирачникDyson DC34
OPERATING MANUAL
MANUAL DE FUNCIONAMIENTO
ASSEMBLY • ARMADO
REGISTER TODAY
Register your free 2 year warranty today
REGISTRE HOY
Registre hoy su garantía de 2 años
WASH FILTER
Wash filter with cold water at least every month.
LAVE EL FILTRO
Lave el filtro con agua fría al menos cada mes.
clik
=
=
MAX
MAX
FULLY
CHARGED
ToTALMEnTE
CARGADA
1
2
MAX PoWER
PoTEnTiA MAX
Min PoWER
PoTEnTiA Min

Погледнете го бесплатно прирачникот за Dyson DC34 тука. Овој прирачник спаѓа во категоријата рачни правосмукалки и е оценет од 2 луѓе со просек од 9.2. Овој прирачник е достапен на следниве јазици: Англиски Дали имате прашање во врска со Dyson DC34 или дали Ви треба помош? Поставете го Вашето прашање овде

Треба помош?

Дали имате прашање за Dyson , а одговорот го нема во упатството? Поставете го Вашето прашање овде. Јасно и сеопфатно опишете го Вашиот проблем и Вашето прашање. Колку подобро се опишани Вашиот проблем и прашање, толку полесно ќе им биде на другите сопственици на Dyson да ви дадат соодветен одговор.

Број на прашања: 0

Општо
Dyson
DC34 | DC34 ORIGIN
рачна правосмукалка
5025155011324
Англиски
Упатство за употреба (PDF)
Напојување
Време на полнење3.5 h
Моќ на вшмукување65
Време на работа15 мин.
Напон на батеријата22.2 V
Технологија на батеријатаЛитиум-јон (Li-Ion)
НапојувањеБатерија
Перформанси
Вид на чистењеСуво
Филтрирање на вшмуканиот воздух-
Метод на одделување на отпадотЦиклонско
Дизајн
Боја на производотBlack, Pink
Тип сад за прашинаБез вреќичка
Капацитет за прав - суво0.35 L
Тежина и димензии
Тежина1330 g
Ширина116 mm
Длабочина322 mm
Висина205 mm
Содржина на пакување
Наставка - тенка цевкаДа
Монтирање правосмукалкаДа
РачноДа
Вклучени се батерииДа
покажи повеќе

Не можете да го најдете одговорот на Вашето прашање во прирачникот? Одговорот на Вашето прашање може да го најдете во НПП за Dyson DC34 подолу.

Колку тежи Dyson DC34?

Dyson DC34 тежи 1330 g.

Која е висината на Dyson DC34?

Dyson DC34 има висина од 205 mm.

Колкава е ширината на Dyson DC34?

Dyson DC34 има ширина од 116 mm.

Која е длабочината на Dyson DC34?

Dyson DC34 има длабочина од 322 mm.

Дали прирачникот за Dyson DC34 е достапен на Македонец?

За жал, прирачникот за Dyson DC34 не е достапен на Македонец. Овој прирачник е достапен на Англиски.

Вашето прашање не е наведено? Поставете го Вашето прашање овде

Нема резултати