Dyson DC29 dB Home & Car прирачник

Dyson DC29 dB Home & Car
8.8 · 1
PDF прирачник
 · 19 страници
Англиски
прирачникDyson DC29 dB Home & Car
OPERATING MANUAL
Manuel d’utilisation
Bedienungsanleitung
Gebruikshandleiding
Manual de instrucciones
Manuale d’uso
Руководство по эксплуатации
Priročnik za uporabo
3
2
1
clik
clik
clik
clik

REGISTER

YOUR GUARANTEE TODAY
Enregistrez maintenant votre garantie
Registrieren Sie am besten noch heute Ihre Garantie
Registreer uw garantie vandaag
Registre la garantía hoy mismo
Registrate oggi stesso la garanzia
Зарегистрируйте свою гарантию сегодня
Registrirajte vašo garancijo še danes

IMPORTANT!

WASH FILTER
LAVAGE DU FILTREFILTER WASCHENFILTER WASSENLAVADO DEL FILTROLAVAGGIO DEL FILTROПРОМЫВАЙТЕ ФИЛЬТРOPERITE FILTER

Погледнете го бесплатно прирачникот за Dyson DC29 dB Home & Car тука. Овој прирачник спаѓа во категоријата правосмукалки и е оценет од 1 луѓе со просек од 8.8. Овој прирачник е достапен на следниве јазици: Англиски Дали имате прашање во врска со Dyson DC29 dB Home & Car или дали Ви треба помош? Поставете го Вашето прашање овде

Треба помош?

Дали имате прашање за Dyson , а одговорот го нема во упатството? Поставете го Вашето прашање овде. Јасно и сеопфатно опишете го Вашиот проблем и Вашето прашање. Колку подобро се опишани Вашиот проблем и прашање, толку полесно ќе им биде на другите сопственици на Dyson да ви дадат соодветен одговор.

Број на прашања: 0

Општо
Dyson
DC29 dB Home & Car
правосмукалка
5025155013410
Англиски
Упатство за користење (PDF)

Не можете да го најдете одговорот на Вашето прашање во прирачникот? Одговорот на Вашето прашање може да го најдете во НПП за Dyson DC29 dB Home & Car подолу.

Мојата Dyson правосмукалка ја губи моќта на вшмукување. Зошто е тоа така?

Губењето на вшмукувачката моќност на твојата Dyson правосмукалка може да се должи на следниве причини: - Моќноста на вшмукување не е поставена на максимум - Садот за прашина или кесата за прашина се полни - Цревото, четката или цевката се затнати

Колку често треба да го проверувам филтерот?

Чистиот филтер е важен за одржување на вшмукувачката моќност на правосмукалката. Затоа, редовно проверувајте го филтерот. Кога филтерот е затнат, задржувањето на прашината се намалува и потрошувачката на енергија се зголемува.

Што да правам со правосмукалка што непријатно мириса?

Најчесто користен метод е да ставите малку прашок за перење во садот за прашина или кесата за прашина.

Колку често треба да ја чистам куќата со правосмукалка?

За оние кои страдаат од алергија, се препорачува чистење на домот со правосмукалка најмалку двапати неделно.

Дали прирачникот за Dyson DC29 dB Home & Car е достапен на Македонец?

За жал, прирачникот за Dyson DC29 dB Home & Car не е достапен на Македонец. Овој прирачник е достапен на Англиски.

Вашето прашање не е наведено? Поставете го Вашето прашање овде

Нема резултати