Dune HDIHD Smart B1 прирачник

Dune HDIHD Smart B1
9.4 · 1
PDF прирачник
 · 19 страници
Англиски
прирачникDune HDIHD Smart B1

Smart B1

Quick Start Guide
Краткое руководство
English Русский

Погледнете го бесплатно прирачникот за Dune HDIHD Smart B1 тука. Овој прирачник спаѓа во категоријата медиа плеери и е оценет од 1 луѓе со просек од 9.4. Овој прирачник е достапен на следниве јазици: Англиски Дали имате прашање во врска со Dune HDIHD Smart B1 или дали Ви треба помош? Поставете го Вашето прашање овде

Треба помош?

Дали имате прашање за Dune , а одговорот го нема во упатството? Поставете го Вашето прашање овде. Јасно и сеопфатно опишете го Вашиот проблем и Вашето прашање. Колку подобро се опишани Вашиот проблем и прашање, толку полесно ќе им биде на другите сопственици на Dune да ви дадат соодветен одговор.

Број на прашања: 0

Општо
Dune
HDIHD Smart B1
медиа плеер
4897031340061
Англиски
Упатство за користење (PDF)

Не можете да го најдете одговорот на Вашето прашање во прирачникот? Одговорот на Вашето прашање може да го најдете во НПП за Dune HDIHD Smart B1 подолу.

Што е блутут (<i>bluetooth</i>)?

Блутут (од англиски: <i>Bluetooth</i>) е технологија за безжична размена на податоци помеѓу електронски уреди со помош на радио бранови. Во повеќето случаи, растојанието помеѓу двата уреди што разменуваат податоци треба да биде помалку од десет метри.

Може ли блутут (bluetooth) уреди од различни марки да се поврзат едни со други?

Да, блутут (bluetooth) е универзална метода која им овозможува на различни уреди опремени со оваа технологија да се поврзат едни со други.

Дали прирачникот за Dune HDIHD Smart B1 е достапен на Македонец?

За жал, прирачникот за Dune HDIHD Smart B1 не е достапен на Македонец. Овој прирачник е достапен на Англиски.

Вашето прашање не е наведено? Поставете го Вашето прашање овде

Нема резултати