Dualit Combi 2+2S прирачник

Dualit Combi 2+2S
9.2 · 1
PDF прирачник
 · 24 страници
Англиски
прирачникDualit Combi 2+2S
INSTRUCTION AND GUARANTEE
OF THE DUALIT VARIO TOASTER
GARANTIE ET MODE D’EMPLOI DES
GRILLEPAIN REGLABLES DUALIT
GB
DE
FR
GARANTIE UND ANLEITUNGEN FUR
EINSTELLBARE DUALIT-TOASTER
2009.03.17_Vario toaster manual.qxp 31/03/2009 13:44 Page 1

Прирачник

Погледнете го бесплатно прирачникот за Dualit Combi 2+2S тука. Овој прирачник спаѓа во категоријата Тостери и е оценет од 1 луѓе со просек од 9.2. Овој прирачник е достапен на следниве јазици: Англиски Дали имате прашање во врска со Dualit Combi 2+2S или дали Ви треба помош? Поставете го Вашето прашање овде

Треба помош?

Дали имате прашање за Dualit Combi 2+2S, а одговорот го нема во упатството? Поставете го Вашето прашање овде. Јасно и сеопфатно опишете го Вашиот проблем и Вашето прашање. Колку подобро се опишани Вашиот проблем и прашање, толку полесно ќе им биде на другите сопственици на Dualit Combi 2+2S да ви дадат соодветен одговор.

Број на прашања: 0

Dualit Combi 2+2S спецификации

Подолу ќе ги најдете спецификациите на производот како и на прирачникот на Dualit Combi 2+2S.

Општо
Марка Dualit
Модел Combi 2+2S
Производ Тостер
EAN 619743421876
Јазик Англиски
Вид на документ Упатство за користење (PDF)
Карактеристики
Број на парчиња 4 парче(иња)
Функција за повторно загревање Да
Функција на одмрзнување Да
Механизам за самостојно центрирање на лебот Да
Механизам на високо кревање Да
Боја на производот Сребрена
Напојување
Моќност - W
покажи повеќе

Најчесто Поставувани Прашања

Не можете да го најдете одговорот на Вашето прашање во прирачникот? Одговорот на Вашето прашање може да го најдете во НПП за Dualit Combi 2+2S подолу.

Вашето прашање не е наведено? Поставете го Вашето прашање овде

Нема резултати