DeWalt DWE550 прирачник

DeWalt DWE550
9.2 · 1
PDF прирачник
 · 172 страници
Англиски
прирачникDeWalt DWE550
DWE550
DWE560

Прирачник

Погледнете го бесплатно прирачникот за DeWalt DWE550 тука. Овој прирачник спаѓа во категоријата Пили и е оценет од 1 луѓе со просек од 9.2. Овој прирачник е достапен на следниве јазици: Англиски Дали имате прашање во врска со DeWalt DWE550 или дали Ви треба помош? Поставете го Вашето прашање овде

Треба помош?

Дали имате прашање за DeWalt DWE550, а одговорот го нема во упатството? Поставете го Вашето прашање овде. Јасно и сеопфатно опишете го Вашиот проблем и Вашето прашање. Колку подобро се опишани Вашиот проблем и прашање, толку полесно ќе им биде на другите сопственици на DeWalt DWE550 да ви дадат соодветен одговор.

Број на прашања: 0

DeWalt DWE550 спецификации

Подолу ќе ги најдете спецификациите на производот како и на прирачникот на DeWalt DWE550.

Општо
Марка DeWalt
Модел DWE550 | DWE550-QS
Производ Пила
EAN 5035048392683
Јазик Англиски
Вид на документ Упатство за користење (PDF)
Напојување
Влезно напојување 1200 W
Излезна моќност 750 W
Напојување Наизменична струја
Перформанси
Брзина при неактивност (максимална) 5500 RPM
Дијаметар на сечило 165 mm
Отвор на сечило 20 mm
Длабочина на сечење при (90º) 55 mm
Длабочина на сечење (45º) 35 mm
Карактеристики
Порта за екстракција на прашина Да
Тежина и димензии
Тежина 3600 g
Длабочина 286 mm
Висина 226 mm
Содржина на пакување
Вклучено е сечило за пила Да
покажи повеќе

Најчесто Поставувани Прашања

Не можете да го најдете одговорот на Вашето прашање во прирачникот? Одговорот на Вашето прашање може да го најдете во НПП за DeWalt DWE550 подолу.

Вашето прашање не е наведено? Поставете го Вашето прашање овде

Нема резултати