DeLonghi PrimaDonna S ECAM 26.455.B прирачник

DeLonghi PrimaDonna S ECAM 26.455.B
9.7 · 2
PDF прирачник
 · 22 страници
Англиски
прирачникDeLonghi PrimaDonna S ECAM 26.455.B
2

5713215191/02.11

Погледнете го бесплатно прирачникот за DeLonghi PrimaDonna S ECAM 26.455.B тука. Овој прирачник спаѓа во категоријата кафемати и е оценет од 2 луѓе со просек од 9.7. Овој прирачник е достапен на следниве јазици: Англиски Дали имате прашање во врска со DeLonghi PrimaDonna S ECAM 26.455.B или дали Ви треба помош? Поставете го Вашето прашање овде

Треба помош?

Дали имате прашање за DeLonghi , а одговорот го нема во упатството? Поставете го Вашето прашање овде. Јасно и сеопфатно опишете го Вашиот проблем и Вашето прашање. Колку подобро се опишани Вашиот проблем и прашање, толку полесно ќе им биде на другите сопственици на DeLonghi да ви дадат соодветен одговор.

Број на прашања: 0

Општо
DeLonghi
PrimaDonna S ECAM 26.455.B
кафемат
Англиски
Упатство за користење (PDF)

Не можете да го најдете одговорот на Вашето прашање во прирачникот? Одговорот на Вашето прашање може да го најдете во НПП за DeLonghi PrimaDonna S ECAM 26.455.B подолу.

Колку често треба да го исчистам мојот кафемат од бигор?

Колку често треба да се чисти една машина за кафе зависи од тоа колку често се користи како и од тврдоста на водата. Доколку се користи тврда вода, препорачливо е да се отстранува бигорот еднаш месечно, доколку се користи мека вода, квартално чистење е доволно.

Кој е најдобриот начин за отстранување на бигор од мојот кафемат?

За отстранување на бигор од кафемат, се препорачува да се користи течно средство за отстранување на бигор кое е означено како погодно за машини за кафе.

Што е еспресо?

Еспресо е мала количина концентрирано кафе.

Колку долго можам да го чувам кафето во зрно?

Рокот на употреба може да се најде на опаковката од кафето во зрно. Тој датум на употреба важи сѐ додека опаковката е затворена.

Кој е најдобриот начин за чување на кафе?

Препорачливо е да го чувате кафето во херметички затворен и чист сад.

Што ни кажува мелењето за вкусот на кафето?

Како се мелат зрната кафе, многу влијае на вкусот на кафето. Ако зрната кафе се многу ситно сомелени, ќе имате посилен вкус, а ако мелењето е погрубо, ќе имате поблаг вкус.

Дали прирачникот за DeLonghi PrimaDonna S ECAM 26.455.B е достапен на Македонец?

За жал, прирачникот за DeLonghi PrimaDonna S ECAM 26.455.B не е достапен на Македонец. Овој прирачник е достапен на Англиски.

Вашето прашање не е наведено? Поставете го Вашето прашање овде

Нема резултати