DeLonghi Magnifica ESAM 3000 прирачник

DeLonghi Magnifica ESAM 3000
8.2 · 65
PDF прирачник
 · 22 страници
Англиски
прирачникDeLonghi Magnifica ESAM 3000

De’Longhi America, Inc.

Park 80 West, Plaza One

Saddle Brook, NJ 07663

#1-866-Latte-Best

1-866-528-8323

De’Longhi Canada, Inc.

6150 McLaughlin Road

Mississauga, Ontario

L5R 4E1 Canada

#1-866-Latte-Best

1-866-528-8323

FIDUCIA ITALIANA S.A DE C.V

Pestalozzi #814

Col. Narvarte

Del. Benito Juarez

C.P. 03100

tels: 5543 1447

lada sin costo: 01 800 711 8805

www.delonghi.com

5732149900/10.06

Прирачник

Погледнете го бесплатно прирачникот за DeLonghi Magnifica ESAM 3000 тука. Овој прирачник спаѓа во категоријата Кафемати и е оценет од 65 луѓе со просек од 8.2. Овој прирачник е достапен на следниве јазици: Англиски Дали имате прашање во врска со DeLonghi Magnifica ESAM 3000 или дали Ви треба помош? Поставете го Вашето прашање овде

Треба помош?

Дали имате прашање за DeLonghi , а одговорот го нема во упатството? Поставете го Вашето прашање овде. Јасно и сеопфатно опишете го Вашиот проблем и Вашето прашање. Колку подобро се опишани Вашиот проблем и прашање, толку полесно ќе им биде на другите сопственици на Samsung Galaxy A7 да ви дадат соодветен одговор.

Број на прашања: 0

DeLonghi Magnifica ESAM 3000 спецификации

Подолу ќе ги најдете спецификациите на производот како и на прирачникот на DeLonghi Magnifica ESAM 3000.

Општо
Марка DeLonghi
Модел Magnifica ESAM 3000
Производ Кафемат
EAN 8004399324626, 8004399321502
Јазик Англиски
Вид на документ PDF
Перформанси
Капацитет во шолји - шолји
Тип на производ Машина за еспресо
Капацитет на резервоар за вода 1.8 L
Тип влез за кафе Coffee beans,Ground coffee
Максимален оперативен притисок 15 бар
Капацитет за зрна кафе 200 g
Вградена мелница Да
Приспособливи параметри на мелницата Да
Број на параметри за мелницата 13
Позиција на апаратот Врз работна површина
Тип апарат за кафе Целосно автоматски
Резервоар за сварено кафе -
Систем за топла вода -
Автоматска заштита од бигор Да
Самостојно чистење Да
Прилагодлива јачина на кафе Да
Избирач за тврдост на водата Да
Број на одводи 2
Капацитет на садот за мелено кафе 14 шолји
Напојување
Автоматско исклучување Да
Моќност 1450 W
AC влезна фреквенција 50 - 60 Hz
AC влезен напон 220 - 240 V
Режим за штедење енергија Да
Ергономски
Отстранлив резервоар за вода Да
Отстранлива фиока за капки Да
Вграден дисплеј Не
Боја на производот Црн
Светло индикатор Да
Индикатор на ниво на вода Да
Тип контролирање Buttons,Rotary
Копчиња за заднинско светло Не
Расклоплива единица за варење/влевање Да
Тежина и димензии
Тежина 10000 g
Ширина 285 mm
Длабочина 375 mm
Висина 360 mm
Функции и програми за готвење
Правење кафе Да
Правење капучино Да
Правење ристрето Да
Правење еспресо -
Правење Американо -
Правење лате -
Правење лате макијато -
Правење мока -
Правење лунго Да
Правење крема за кафе -
Правење топло млеко -
Правење чај -
Правење топло чоколадо -
Правење чоколадно млеко -
Правење орзо -
Други функции
Приклучок за вклучување/исклучување Да
покажи повеќе

Најчесто Поставувани Прашања

Не можете да го најдете одговорот на Вашето прашање во прирачникот? Одговорот на Вашето прашање може да го најдете во НПП за DeLonghi Magnifica ESAM 3000 подолу.

Вашето прашање не е наведено? Поставете го Вашето прашање овде

Нема резултати