Dahle PaperSafe 22312 прирачник

Dahle PaperSafe 22312
8.1 · 1
PDF прирачник
 · 34 страници
Англиски
прирачникDahle PaperSafe 22312

22312

16100-11193 - 22312 - 09/2013 - 00

Погледнете го бесплатно прирачникот за Dahle PaperSafe 22312 тука. Овој прирачник спаѓа во категоријата машини за уништување на хартија и е оценет од 1 луѓе со просек од 8.1. Овој прирачник е достапен на следниве јазици: Англиски Дали имате прашање во врска со Dahle PaperSafe 22312 или дали Ви треба помош? Поставете го Вашето прашање овде

Треба помош?

Дали имате прашање за Dahle , а одговорот го нема во упатството? Поставете го Вашето прашање овде. Јасно и сеопфатно опишете го Вашиот проблем и Вашето прашање. Колку подобро се опишани Вашиот проблем и прашање, толку полесно ќе им биде на другите сопственици на Dahle да ви дадат соодветен одговор.

Број на прашања: 0

Општо
Dahle
PaperSafe 22312 | 22312
машина за уништување на хартија
4007885258911
Англиски
Упатство за користење (PDF)
Карактеристики
Тип уништувач на хартијаВкрстено сецкање
Уништување спојнициДа
Уништување иглици за хефталки-
Работна ширина- mm
Уништување CD-аДа
Уништување хартијаДа
Уништување кредитни картичкиДа
Ниво на бучава53 dB
Боја на производотBlack, White
Влезна ширина220 mm
Зафатнина на кошницата26 L
Тежина и димензии
Тежина10900 g
Други функции
Димензии (ШхДхВ)370 x 280 x 535 mm
Напојување
Потрошувачка на енергија (типична)440 W
покажи повеќе

Не можете да го најдете одговорот на Вашето прашање во прирачникот? Одговорот на Вашето прашање може да го најдете во НПП за Dahle PaperSafe 22312 подолу.

Вашето прашање не е наведено? Поставете го Вашето прашање овде

Нема резултати