Canon MP-E 65mm f/2.8 1-5x Macro Photo прирачник

Canon MP-E 65mm f/2.8 1-5x Macro Photo
8.3 · 1
PDF прирачник
 · 14 страници
Англиски
прирачникCanon MP-E 65mm f/2.8 1-5x Macro Photo

MACRO PHOTO LENS

MP-E 65mm f/2.8 1-5×

Instruction
ENG

Погледнете го бесплатно прирачникот за Canon MP-E 65mm f/2.8 1-5x Macro Photo тука. Овој прирачник спаѓа во категоријата леќи и е оценет од 1 луѓе со просек од 8.3. Овој прирачник е достапен на следниве јазици: Англиски Дали имате прашање во врска со Canon MP-E 65mm f/2.8 1-5x Macro Photo или дали Ви треба помош? Поставете го Вашето прашање овде

Треба помош?

Дали имате прашање за Canon , а одговорот го нема во упатството? Поставете го Вашето прашање овде. Јасно и сеопфатно опишете го Вашиот проблем и Вашето прашање. Колку подобро се опишани Вашиот проблем и прашање, толку полесно ќе им биде на другите сопственици на Canon да ви дадат соодветен одговор.

Број на прашања: 0

Општо
Canon
MP-E 65mm f/2.8 1-5x Macro Photo | 2540A016
леќа
4960999214214
Англиски
Упатство за користење (PDF)
Систем на леќи
Структура на леќи (елементи/групи)10/8
Број на залистоци на бленда6
Најблиско растојание за фокус0.24 m
Број на минимална апертура16
Агол на прикажување на леќата, хоризонтален15.40 °
Агол на прикажување на леќата, вертикален10.35 °
Тежина и димензии
Големина на филтер58 mm
Тежина710 g
Должина98 mm
Дијаметар81 mm
Други функции
Зголемување5.00 x
Дизајн
Боја на производотЦрн
покажи повеќе

Не можете да го најдете одговорот на Вашето прашање во прирачникот? Одговорот на Вашето прашање може да го најдете во НПП за Canon MP-E 65mm f/2.8 1-5x Macro Photo подолу.

Колку тежи Canon MP-E 65mm f/2.8 1-5x Macro Photo?

Canon MP-E 65mm f/2.8 1-5x Macro Photo тежи 710 g.

Дали прирачникот за Canon MP-E 65mm f/2.8 1-5x Macro Photo е достапен на Македонец?

За жал, прирачникот за Canon MP-E 65mm f/2.8 1-5x Macro Photo не е достапен на Македонец. Овој прирачник е достапен на Англиски.

Вашето прашање не е наведено? Поставете го Вашето прашање овде

Нема резултати