Canon CanoScan 9000F прирачник

Canon CanoScan 9000F
8 · 2
PDF прирачник
 · 334 страници
Англиски
прирачникCanon CanoScan 9000F
MC-4665-V1.00
How to Use This Manual
Printing This Manual
Obtaining the Latest ScanGear
(Scanner Driver)

Using Your Scanner Functions

Scanning photos and documents
Scanning film
Scanning multiple documents at one time
Scanning images larger than the platen
Making fine adjustments to image brightness and
color when scanning images
Sharpening out-of-focus photographs, removing
spots/scratches and correcting faded colors when

scanning images

Correcting/enhancing scanned photographs
Printing scanned photographs in various ways
Sending scanned images via e-mail
Searching for lost images

Page 1 of 334 pagesCanon CanoScan 9000F On-screen Manual

Прирачник

Погледнете го бесплатно прирачникот за Canon CanoScan 9000F тука. Овој прирачник спаѓа во категоријата Скенери и е оценет од 2 луѓе со просек од 8. Овој прирачник е достапен на следниве јазици: Англиски Дали имате прашање во врска со Canon CanoScan 9000F или дали Ви треба помош? Поставете го Вашето прашање овде

Треба помош?

Дали имате прашање за Canon CanoScan 9000F, а одговорот го нема во упатството? Поставете го Вашето прашање овде. Јасно и сеопфатно опишете го Вашиот проблем и Вашето прашање. Колку подобро се опишани Вашиот проблем и прашање, толку полесно ќе им биде на другите сопственици на Canon CanoScan 9000F да ви дадат соодветен одговор.

Број на прашања: 0

Canon CanoScan 9000F спецификации

Подолу ќе ги најдете спецификациите на производот како и на прирачникот на Canon CanoScan 9000F.

Општо
Марка Canon
Модел CanoScan 9000F | 4207B002
Производ Скенер
EAN 13803118889, 4960999657745, 999993008080, 0013803118889, 0999993008080
Јазик Англиски
Вид на документ Упатство за користење (PDF)
Скенирање
Максимална големина за скенирање 216 x 297 mm
Резолуција за оптичко скенирање 4800 х 4800 DPI
Подобрена резолуција на скенирање 19200 x 19200 DPI
Скенирање во боја Да
Двострано скенирање -
Длабочина на влезната боја 48 бит
Длабочина на излезната боја 24 бит
Скенирање филмови Да
Дизајн
Тип скенер Рамен скенер
Боја на производот Црна, сребрена
Перформанси
Тип сензор CCD
Извор на светло LED
Дневно работење со прекини (максимално) - страници
Функции на копчињата Скенирање
Порти и интерфејси
Стандардни интерфејси USB 2.0
USB порти Да
USB верзија 2.0
null
Системски барања
Поддржани оперативни системи Windows Windows 2000,Windows 2000 Professional,Windows 7 Home Basic,Windows 7 Home Basic x64,Windows 7 Home Premium,Windows 7 Home Premium x64,Windows 7 Professional,Windows 7 Professional x64,Windows 7 Starter,Windows 7 Starter x64,Windows 7 Ultimate,Windows 7 Ultimate x64,Windows Vista Business,Windows Vista Business x64,Windows Vista Enterprise,Windows Vista Enterprise x64,Windows Vista Home Basic,Windows Vista Home Basic x64,Windows Vista Home Premium,Windows Vista Home Premium x64,Windows Vista Ultimate,Windows Vista Ultimate x64,Windows XP Home,Windows XP Home x64,Windows XP Professional,Windows XP Professional x64
Поддржани оперативни системи Мас Mac OS X 10.4 Tiger,Mac OS X 10.5 Leopard,Mac OS X 10.6 Snow Leopard
Содржина на пакување
Вклучен софтвер Adobe Photoshop Elements5, ArcSoft PhotoStudio, MP Navigator EX
Тежина и димензии
Ширина 271.8 mm
Длабочина 480.1 mm
Висина 111.8 mm
Тежина 4581 g
Напојување
Потрошувачка на енергија (типична) 15 W
Потрошувачка на енергија (во мирување) 0.9 W
AC влезна фреквенција 50 - 60 Hz
Влезен напон 100-240 V
Тип напојување Наизменична струја
Работни услови
Оперативна температура (T-T) 10 - 35 °C
Релативна оперативна влажност (H-H) 10 - 90
Технички детали
Сертификати за одржливост ENERGY STAR
покажи повеќе

Најчесто Поставувани Прашања

Не можете да го најдете одговорот на Вашето прашање во прирачникот? Одговорот на Вашето прашање може да го најдете во НПП за Canon CanoScan 9000F подолу.

Вашето прашање не е наведено? Поставете го Вашето прашање овде

Нема резултати