Brother ADS-1600W прирачник

Brother ADS-1600W
9.1 · 1
PDF прирачник
 · 238 страници
Англиски
прирачникBrother ADS-1600W

ADS-1100W

ADS-1600W

Version B
UK

User’s Guide ADS-1100W/ADS-1600W

Прирачник

Погледнете го бесплатно прирачникот за Brother ADS-1600W тука. Овој прирачник спаѓа во категоријата Скенери и е оценет од 1 луѓе со просек од 9.1. Овој прирачник е достапен на следниве јазици: Англиски Дали имате прашање во врска со Brother ADS-1600W или дали Ви треба помош? Поставете го Вашето прашање овде

индекс

Треба помош?

Дали имате прашање за Brother , а одговорот го нема во упатството? Поставете го Вашето прашање овде. Јасно и сеопфатно опишете го Вашиот проблем и Вашето прашање. Колку подобро се опишани Вашиот проблем и прашање, толку полесно ќе им биде на другите сопственици на Samsung Galaxy A7 да ви дадат соодветен одговор.

Број на прашања: 0

Brother ADS-1600W спецификации

Подолу ќе ги најдете спецификациите на производот како и на прирачникот на Brother ADS-1600W.

Општо
Марка Brother
Модел ADS-1600W
Производ Скенер
EAN 4977766725736, 4977766725750, 4977766725767, 4977766725743, 4977766726290, 4977766726382
Јазик Англиски
Вид на документ PDF
Скенирање
Максимална големина за скенирање 210 x 297 mm
Резолуција за оптичко скенирање 600 x 600 DPI
Подобрена резолуција на скенирање 1200 x 1200 DPI
Скенирање во боја Да
Двострано скенирање Да
Длабочина на влезната боја 30 бит
Длабочина на излезната боја 24 бит
Скенирање филмови -
Нивоа на grey scale 256
Брзина на скенирање ADF (ц/б, A4) 18 ppm
Брзина на скенирање ADF (во боја, A4) 18 ppm
Брзина на двострано скенирање за ADF (ц/б, А4) 18 ipm
Брзина на двострано скенирање за ADF (во боја, А4) 18 ipm
Дизајн
Тип скенер ADF-скенер
Екран LCD
Дијагонала на екран 2.6 "
Боја на производот Black,White
Перформанси
Скенирање формати на датотеки JPG,PDF,TIFF
Дневно работење со прекини (максимално) - страници
Скенирање во Cloud,E-mail,E-mail Server,File,FTP,Image,OCR,USB
Двигатели за скенирање ICA,ISIS,TWAIN,WIA
Ниво на бучава при скенирање 47 dB
Фреквенција на процесор 288 MHz
Внатрешна меморија 256 MB
Тип сензор Dual CIS
Влезен капацитет
Влезен капацитет на автоматскиот полнач на документи (ADF) 20 листови
Ракување со хартија
Поддржани типови медиуми за скенирање Business Card,Plastic Card
Тежина на медиум во Auto Document Feeder (ADF) 52 - 110 g/m²
ISO A-големини на низи (A0...A9) A4,A5,A6,A7,A8
Писма Да
ISO B-големини на низи (B0...B9) B5,B6,B7
Максимална големина на хартијата од ISO A-серијата A4
Порти и интерфејси
Стандардни интерфејси USB 1.1,USB 2.0,Wireless LAN
USB порти Да
USB верзија 2.0
null
Системски барања
Поддржани оперативни системи Windows Windows 7 Home Basic,Windows 7 Home Basic x64,Windows 7 Home Premium,Windows 7 Home Premium x64,Windows 7 Professional,Windows 7 Professional x64,Windows 7 Starter,Windows 7 Starter x64,Windows 7 Ultimate,Windows 7 Ultimate x64,Windows 8,Windows 8 Enterprise,Windows 8 Enterprise x64,Windows 8 Pro,Windows 8 Pro x64,Windows 8 x64,Windows Vista Business,Windows Vista Business x64,Windows Vista Enterprise,Windows Vista Enterprise x64,Windows Vista Home Basic,Windows Vista Home Basic x64,Windows Vista Home Premium,Windows Vista Home Premium x64,Windows Vista Ultimate,Windows Vista Ultimate x64,Windows XP Home,Windows XP Professional
Поддржани оперативни системи Мас Mac OS X 10.6 Snow Leopard,Mac OS X 10.7 Lion,Mac OS X 10.8 Mountain Lion
Поддржани оперативни системи Linux Да
Тежина и димензии
Ширина 285 mm
Длабочина 103 mm
Висина 84 mm
Тежина 1600 g
Напојување
Потрошувачка на енергија (типична) 14 W
Потрошувачка на енергија (во мирување) 4 W
Потрошувачка на енергија (исклучено) 0.25 W
Потрошувачка на енергија (штедење енергија) 1.5 W
Тип напојување Наизменична струја
Други функции
Поддржани мрежни услуги Dropbox,Evernote,Facebook,Flickr,Google Drive,Picasa,Sky Drive
Прилагодено медиуми должина 70 - 297 mm
Прилагодено медиуми ширина 51 - 215.9 mm
Вмрежување
Технологии за печатење од мобилен Brother iPrint & Scan
Wi-Fi Да
Податоци за пакувањето
Ширина на пакување 380 mm
Длабочина на пакување 170 mm
Висина на пакување 207 mm
Тежина на пакување 2500 g
покажи повеќе

Најчесто Поставувани Прашања

Не можете да го најдете одговорот на Вашето прашање во прирачникот? Одговорот на Вашето прашање може да го најдете во НПП за Brother ADS-1600W подолу.

Вашето прашање не е наведено? Поставете го Вашето прашање овде

Нема резултати