Bowers & Wilkins Zeppelin Air Lightning прирачник

Bowers & Wilkins Zeppelin Air Lightning
5.2 · 1
PDF прирачник
 · 145 страници
Англиски
прирачникBowers & Wilkins Zeppelin Air Lightning
Firmware version 2.01.04
Operation may differ from other rmware versions
With Lightning
connector

Zeppelin Air

Погледнете го бесплатно прирачникот за Bowers & Wilkins Zeppelin Air Lightning тука. Овој прирачник спаѓа во категоријата звучници и е оценет од 1 луѓе со просек од 5.2. Овој прирачник е достапен на следниве јазици: Англиски Дали имате прашање во врска со Bowers & Wilkins Zeppelin Air Lightning или дали Ви треба помош? Поставете го Вашето прашање овде

Треба помош?

Дали имате прашање за Bowers & Wilkins , а одговорот го нема во упатството? Поставете го Вашето прашање овде. Јасно и сеопфатно опишете го Вашиот проблем и Вашето прашање. Колку подобро се опишани Вашиот проблем и прашање, толку полесно ќе им биде на другите сопственици на Bowers & Wilkins да ви дадат соодветен одговор.

Број на прашања: 0

Општо
Bowers & Wilkins
Zeppelin Air Lightning
звучник
714346318377
Англиски
Упатство за користење (PDF)

Не можете да го најдете одговорот на Вашето прашање во прирачникот? Одговорот на Вашето прашање може да го најдете во НПП за Bowers & Wilkins Zeppelin Air Lightning подолу.

Кога звукот ми е премногу гласен?

Јачина на звук над 80 децибели може да биде штетна за слухот. Кога јачината на звукот надминува 120 децибели, може дури да настане и директно оштетување. Можноста за оштетување на слухот зависи од фреквенцијата и времетраењето на слушањето.

Може ли блутут (bluetooth) уреди од различни марки да се поврзат едни со други?

Да, блутут (bluetooth) е универзална метода која им овозможува на различни уреди опремени со оваа технологија да се поврзат едни со други.

Што е Dolby Atmos (Долби Атмос)?

Dolby Atmos (’Долби Атмос’, од англиски) е технологија која гарантира дека звукот се одзвива од таванот до местото каде што слушате. Ова овозможува да се создаде ефект од 5.1 со само 1 звучник.

Што е блутут (<i>bluetooth</i>)?

Блутут (од англиски: <i>Bluetooth</i>) е технологија за безжична размена на податоци помеѓу електронски уреди со помош на радио бранови. Во повеќето случаи, растојанието помеѓу двата уреди што разменуваат податоци треба да биде помалку од десет метри.

Дали прирачникот за Bowers & Wilkins Zeppelin Air Lightning е достапен на Македонец?

За жал, прирачникот за Bowers & Wilkins Zeppelin Air Lightning не е достапен на Македонец. Овој прирачник е достапен на Англиски.

Вашето прашање не е наведено? Поставете го Вашето прашање овде

Нема резултати