Bosch Serie 6 KIL42ED40 прирачник

Bosch Serie 6 KIL42ED40
7.1 · 2
PDF прирачник
 · 103 страници
Англиски
прирачникBosch Serie 6 KIL42ED40
de Gebrauchsanleitung .............................................2
en User manual .......................................................20
fr Notice d'utilisation .............................................38
it Istruzioni per l’uso ............................................. 59
nl Gebruiksaanwijzing ............................................78
Kühl- und Gefrierkombination
Fridge-freezer
Réfrigérateur / Congélateur combiné
Combinazione frigorifero / congelatore
Koel-/diepvriescombinatie
KIL52.. / KIL42.. / KIL32.. / KFL32.. / KIL22.. / KFL22..

Погледнете го бесплатно прирачникот за Bosch Serie 6 KIL42ED40 тука. Овој прирачник спаѓа во категоријата фрижидери и е оценет од 2 луѓе со просек од 7.1. Овој прирачник е достапен на следниве јазици: Англиски Дали имате прашање во врска со Bosch Serie 6 KIL42ED40 или дали Ви треба помош? Поставете го Вашето прашање овде

Треба помош?

Дали имате прашање за Bosch , а одговорот го нема во упатството? Поставете го Вашето прашање овде. Јасно и сеопфатно опишете го Вашиот проблем и Вашето прашање. Колку подобро се опишани Вашиот проблем и прашање, толку полесно ќе им биде на другите сопственици на Bosch да ви дадат соодветен одговор.

Број на прашања: 0

Општо
Bosch
Serie 6 KIL42ED40 | KIL42ED40
фрижидер
4242002922829
Англиски
Упатство за користење (PDF), Енергетска ознака (PDF)
Дизајн
Позиција на апаратотВграден
Боја на производотБела
Шарка на врататаДесна
Монтирање на вратаВрата врз врата
Врати што се отвораат од двете страниДа
Вграден дисплејДа
Тип контролирањеНа допир
СертификацијаVDE
Материјал на полициКалено стакло
Позиција на апаратотВграден
Боја на производотБела
Шарка на врататаДесна
Монтирање на вратаВрата врз врата
Врати што се отвораат од двете страниДа
Вграден дисплејДа
Тип контролирањеНа допир
СертификацијаVDE
Материјал на полициКалено стакло
Приспособенo за панелНе
Напојување
Класа на енергетска ефикасност (стара)A+++
Годишна потрошувачка на енергија114 kWh
AC влезен напон220 - 240 V
AC влезна фреквенција50 Hz
Поврзано оптоварување90 W
Струја10 A
Класа на енергетска ефикасност (стара)A+++
Годишна потрошувачка на енергија114 kWh
AC влезен напон220 - 240 V
AC влезна фреквенција50 Hz
Поврзано оптоварување90 W
Струја10 A
Фрижидер
Нето капацитет на фрижидерот180 L
Бруто капацитет на фрижидерот- L
Број на сталажи/корпи на фрижидер5
Број на фиоки за зеленчук1
Без мраз (фрижидер)Не
Тип ламбаLED
Внатрешно светло на фрижидерДа
Функција Супер ладењеДа
Нето капацитет на фрижидерот180 L
Бруто капацитет на фрижидерот- L
Оддел за свежи работиДа
Број на сталажи/корпи на фрижидер5
Број на фиоки за зеленчук1
Без мраз (фрижидер)Не
Тип ламбаLED
Внатрешно светло на фрижидерДа
Функција Супер ладењеДа
Замрзнувач
Положба на замрзнувачГорно поставен
Нето капацитет на замрзнувачот15 L
Бруто капацитет на замрзнувачот- L
Капацитет за замрзнување2.5 kg/24 часа
Време на складирање при немање електрична енергија13 h
Ниво на замрзнување (Рејтинг со ѕвездички)4*
Без мраз (замрзнувач)Не
Број на сталажи/корпи на замрзнувач1
Фиока за коцки мразДа
Положба на замрзнувачГорно поставен
Нето капацитет на замрзнувачот15 L
Бруто капацитет на замрзнувачот- L
Капацитет за замрзнување2.5 kg/24 часа
Време на складирање при немање електрична енергија13 h
Ниво на замрзнување (Рејтинг со ѕвездички)4*
Без мраз (замрзнувач)Не
Број на сталажи/корпи на замрзнувач1
Фиока за коцки мразДа
Перформанси
Ниво на бучава34 dB
Вкупен нето капацитет195 L
Целосен бруто капацитет- L
Климатска класаSN-ST
Максимална работна температура38 °C
Ниво на бучава34 dB
Вкупен нето капацитет195 L
Целосен бруто капацитет- L
Климатска класаSN-ST
Максимална работна температура38 °C
Тежина и димензии
Ширина558 mm
Длабочина545 mm
Висина1221 mm
Тежина48000 g
Ширина на делот за инсталација560 mm
Длабочина на делот за инсталација550 mm
Висина на делот за инсталација1225 mm
Ширина558 mm
Длабочина545 mm
Висина1221 mm
Тежина48000 g
Ширина на делот за инсталација560 mm
Длабочина на делот за инсталација550 mm
Висина на делот за инсталација1225 mm
Свежа зона
Оддел за свежи работиДа
Ергономски
Должина на кабелот2.3 m
Аларм за отворена вратаДа
Должина на кабелот2.3 m
Аларм за отворена вратаДа
покажи повеќе

Не можете да го најдете одговорот на Вашето прашање во прирачникот? Одговорот на Вашето прашање може да го најдете во НПП за Bosch Serie 6 KIL42ED40 подолу.

Вашето прашање не е наведено? Поставете го Вашето прашање овде

Нема резултати