Bosch KUR15A50 прирачник

Bosch KUR15A50
(1)
  • Број на страници: 78
  • Вид на документ: PDF

   



 
  
  
    
 
Bosch KUR15A50

Треба помош?

Број на прашања: 0

Дали имате прашање во врска со Bosch KUR15A50 или дали Ви треба помош? Поставете го Вашето прашање овде. Јасно и сеопфатно опишете го Вашиот проблем и Вашето прашање. Колку повеќе поединечности давате за Вашиот проблем и прашање, толку полесно ќе биде за другите Bosch KUR15A50 сопственици правилно да одговорат на Вашето прашање.

Погледнете го бесплатно прирачникот за Bosch KUR15A50 тука. Овој прирачник спаѓа во категоријата Фрижидери и е оценет од 1 луѓе со просек од 8.8. Овој прирачник е достапен на следниве јазици: Англиски Дали имате прашање во врска со Bosch KUR15A50 или дали Ви треба помош? Поставете го Вашето прашање овде

Bosch KUR15A50 спецификации

Општо
Марка Bosch
Модел KUR15A50
Производ Фрижидер
EAN 4242002501383
Јазик Англиски
Вид на документ PDF
Дизајн
Позиција на апаратот Вграден
Врати што се отвораат од двете страни Да
Шарка на вратата Десна
Број на сталажи/корпи на фрижидер 4
Сад за јајца Да
Боја на производот Бела
Вграден дисплеј Не
Диспензер за вода Не
Антибактериски слој Не
Приспособенo за панел Да
Вклучена е врата на панел Не
Перформанси
Систем против фаќање мраз Не
Автоматско одмрзнување (фрижидер) Да
Ниво на бучава 38 dB
Нето капацитет на фрижидерот - L
Бруто капацитет на фрижидерот - L
Климатска класа SN-ST
Филтер за воздух Не
Систем на повеќекратен воздушен проток Не
Оддел за свежи работи Не
Функција Супер ладење Не
Други функции
Анти-бактериски функција Да
Целосен бруто капацитет 142 L
Вкупен нето капацитет 141 L
Број на компресори за фрижидерот 1
Вграден замрзнувач Не
Димензии на одделот за инсталирање (Ш x Д x В) 600 x 550 x 820 mm
Димензии на пакетот (Ш x Д x В) 670 x 610 x 890 mm
Напојување
Поврзано оптоварување 90 W
Користење енергија 0.32 kWh/24 часа
Годишна потрошувачка на енергија 117.9 kWh
Класа на енергетска ефикасност (стара) A+
Тежина и димензии
Ширина 598 mm
Длабочина 548 mm
Висина 818 mm
Ергономски
Температурен аларм Не
Аларм за отворена врата Не
покажи повеќе

Најчесто Поставувани Прашања

Подолу, ќе ги најдете најчесто поставуваните прашања во врска со Bosch KUR15A50.

Вашето прашање не е наведено? Поставете го Вашето прашање овде