Bosch KIL38A51 прирачник

Bosch KIL38A51
(3)
  • Број на страници: 98
  • Вид на документ: PDF

   



 
  
  
    
 
super
C
2 4
5
6 8
Bosch KIL38A51

Треба помош?

Број на прашања: 0

Дали имате прашање во врска со Bosch KIL38A51 или дали Ви треба помош? Поставете го Вашето прашање овде. Јасно и сеопфатно опишете го Вашиот проблем и Вашето прашање. Колку повеќе поединечности давате за Вашиот проблем и прашање, толку полесно ќе биде за другите Bosch KIL38A51 сопственици правилно да одговорат на Вашето прашање.

Погледнете го бесплатно прирачникот за Bosch KIL38A51 тука. Овој прирачник спаѓа во категоријата Фрижидери и е оценет од 3 луѓе со просек од 7.3. Овој прирачник е достапен на следниве јазици: Англиски Дали имате прашање во врска со Bosch KIL38A51 или дали Ви треба помош? Поставете го Вашето прашање овде

Bosch KIL38A51 спецификации

Општо
Марка Bosch
Модел KIL38A51
Производ Фрижидер
EAN 4242002499604
Јазик Англиски
Вид на документ PDF
Дизајн
Позиција на апаратот Вграден
Шарка на вратата Десна
Боја на производот Бела
Врати што се отвораат од двете страни Да
Заклучување од деца -
Вграден дисплеј -
Приспособенo за панел Да
Вклучена е врата на панел Не
Други функции
Систем против фаќање мраз Не
Анти-бактериски функција Да
Вграден замрзнувач Да
Димензии на одделот за инсталирање (Ш x Д x В) 560 x 550 x 1775 mm
ЛЕД-индикатори Да
Димензии на пакетот (Ш x Д x В) 615 x 630 x 1860 mm
Замрзнувач
Фиока за коцки мраз Да
Ниво на замрзнување (Рејтинг со ѕвездички) 4*
Време на складирање при немање електрична енергија 18 h
Нето капацитет на замрзнувачот 36 L
Капацитет за замрзнување 3 kg/24 часа
Температура на замрзнувач (мин) -18 °C
Положба на замрзнувач Горно поставен
Бруто капацитет на замрзнувачот - L
Без мраз (замрзнувач) -
Перформанси
Целосен бруто капацитет 289 L
Вкупен нето капацитет 280 L
Ниво на бучава 39 dB
Климатска класа SN-ST
Диспензер за вода Не
Фрижидер
Нето капацитет на фрижидерот 244 L
Број на сталажи/корпи на фрижидер 5
Сад за јајца Да
Бруто капацитет на фрижидерот - L
Без мраз (фрижидер) -
Систем на повеќекратен проток на воздух (фрижидер) -
Оддел за свежи работи -
Напојување
Поврзано оптоварување 120 W
Користење енергија 0.71 kWh/24 часа
Годишна потрошувачка на енергија 278 kWh
Класа на енергетска ефикасност (стара) A+
Тежина и димензии
Ширина 538 mm
Длабочина 535 mm
Висина 1765 mm
покажи повеќе

Најчесто Поставувани Прашања

Подолу, ќе ги најдете најчесто поставуваните прашања во врска со Bosch KIL38A51.

Вашето прашање не е наведено? Поставете го Вашето прашање овде