Bosch HBA73A550 прирачник

Bosch HBA73A550
(1)
  • Број на страници: 16
  • Вид на документ: PDF
*9000319319*  


Ø 0RQWDJHDQOHLWXQJ

Ú ,QVWDOODWLRQLQVWUXFWLRQV

Þ 1RWLFHGHPRQWDJH

â ,VWUX]LRQLSHULOPRQWDJJLR

é ,QVWDOODWLHYRRUVFKULIW

× 0RQWHULQJVYHMOHGQLQJ

ó 0RQWHULQJVDQYLVQLQJ

ê 0RQWHULQJVYHLOHGQLQJ

Ý $VHQQXVRKMH

Û ,QVWUXFFLRQHVGHPRQWDMH

ì ,QVWUXo}HVGHPRQWDJHP

Ù ̲͉͇͓͆́ͅ͇͕͔͕͔͉͓͌̓̾̓ͅ

Ö 0RQWiçQtQiYRG

ë ,QVWUXNFMDPRQWDŰX

î Ημπροςιυηώξνλνμρίες

ô 0RQWDMN×ODYX]X







%
&
PLQ









Bosch HBA73A550

Треба помош?

Број на прашања: 0

Дали имате прашање во врска со Bosch HBA73A550 или дали Ви треба помош? Поставете го Вашето прашање овде. Јасно и сеопфатно опишете го Вашиот проблем и Вашето прашање. Колку повеќе поединечности давате за Вашиот проблем и прашање, толку полесно ќе биде за другите Bosch HBA73A550 сопственици правилно да одговорат на Вашето прашање.

индекс

Погледнете го бесплатно прирачникот за Bosch HBA73A550 тука. Овој прирачник спаѓа во категоријата Печки и е оценет од 1 луѓе со просек од 5.4. Овој прирачник е достапен на следниве јазици: Англиски Дали имате прашање во врска со Bosch HBA73A550 или дали Ви треба помош? Поставете го Вашето прашање овде

Bosch HBA73A550 спецификации

Општо
Марка Bosch
Модел HBA73A550
Производ Печка
EAN 4242002474748
Јазик Англиски
Вид на документ PDF
Рерна
Вкупен внатрешен капацитет на рерните 60 L
Тип печка Електрична
Опсег на термостатот од рерната 300 °C
Самостојно чистење Да
Број на печки 1
Вкупно печка моќ 3650 W
Нето-капацитет на рерната 60 L
Конвекциско готвење Да
Скара Да
Функција на одмрзнување Да
Осветлување
Внатрешно светло Да
Перформанси
Приспособлив термостат Да
Ергономски
Тип тајмер Дигитални
Напојување
Моќност 3650 W
AC влезен напон 220-240 V
AC влезна фреквенција 50 - 60 Hz
Струја 16 A
Класа на енергетска ефикасност A
Дизајн
Должина на кабелот 1.2 m
Боја на производот Нерѓосувачки челик
Тип контролирање Rotary,Sensor
Вграден дисплеј Да
Тежина и димензии
Ширина 595 mm
Длабочина 548 mm
Висина 595 mm
Други функции
Димензии на одделот за инсталирање (Ш x Д x В) 560 x 550 x 575 mm
покажи повеќе

Најчесто Поставувани Прашања

Подолу, ќе ги најдете најчесто поставуваните прашања во врска со Bosch HBA73A550.

Вашето прашање не е наведено? Поставете го Вашето прашање овде