Bosch GKF 600 прирачник

Bosch GKF 600
7 · 2
PDF прирачник
 · 196 страници
Англиски
прирачникBosch GKF 600
Originalbetriebsanleitung
Original instructions
Notice originale
Manual original
Manual original
Istruzioni originali
Oorspronkelijke gebruiksaanwijzing
Original brugsanvisning
Bruksanvisning i original
Original driftsinstruks
Alkuperäiset ohjeet
Πρωττυπο οδηγιών χρήσης
Orijinal iµletme talimat∂
Instrukcjå oryginalnå
PÛvodním návodem k pouÏívání
Pôvodn˘ návod na pouÏitie
Eredeti használati utasítás
Подлинник руководства по
эксплуатации
Оригінальна інструкція з
експлуатації
Instrucøiuni de folosire
Оригинално ръководство за
експлоатация
Originalno uputstvo za rad
Izvirna navodila
Originalne upute za rad
Algupärane kasutusjuhend
Instrukcijām oriinālvalodā
Originali instrukcija

GKF 600

Professional

2 609 140 541.book Seite 1 Dienstag, 22. Januar 2008 8:46 08

Прирачник

Погледнете го бесплатно прирачникот за Bosch GKF 600 тука. Овој прирачник спаѓа во категоријата Фреза и е оценет од 2 луѓе со просек од 7. Овој прирачник е достапен на следниве јазици: Англиски Дали имате прашање во врска со Bosch GKF 600 или дали Ви треба помош? Поставете го Вашето прашање овде

Треба помош?

Дали имате прашање за Bosch GKF 600, а одговорот го нема во упатството? Поставете го Вашето прашање овде. Јасно и сеопфатно опишете го Вашиот проблем и Вашето прашање. Колку подобро се опишани Вашиот проблем и прашање, толку полесно ќе им биде на другите сопственици на Bosch GKF 600 да ви дадат соодветен одговор.

Број на прашања: 0

Bosch GKF 600 спецификации

Подолу ќе ги најдете спецификациите на производот како и на прирачникот на Bosch GKF 600.

Општо
Марка Bosch
Модел GKF 600
Производ Фреза
EAN 3165140428873
Јазик Англиски
Вид на документ Упатство за користење (PDF)
Напојување
Влезно напојување 600 W
Напојување Наизменична струја
Перформанси
Брзина при неактивност (максимална) 33000 RPM
Ниво на вибрации (шлифување) 4.5 m/s²
Други функции
Максимален пречник на алатката за брусење 6 mm
покажи повеќе

Најчесто Поставувани Прашања

Не можете да го најдете одговорот на Вашето прашање во прирачникот? Одговорот на Вашето прашање може да го најдете во НПП за Bosch GKF 600 подолу.

Вашето прашање не е наведено? Поставете го Вашето прашање овде

Нема резултати