Bosch GBS 75 AE прирачник

Bosch GBS 75 AE
9.2 · 3
PDF прирачник
 · 149 страници
Македонец
прирачникBosch GBS 75 AE
Robert Bosch Power Tools GmbH
70538 Stuttgart
Germany
www.bosch-pt.com
1 609 92A 2PE (2014.01) O / 150 EURO

GBS 75 AE Professional

de Originalbetriebsanleitung
en Original instructions
fr Notice originale
es Manual original
pt Manual original
it Istruzioni originali
nl Oorspronkelijke
gebruiksaanwijzing
da Original brugsanvisning
sv Bruksanvisning i original
no Original driftsinstruks
fi Alkuperäiset ohjeet
el Πρωτότυπο οδηγιών χρήσης
tr Orijinal işletme talima
pl Instrukcja oryginalna
cs Původní návod k používání
sk Pôvodný návod na použitie
hu Eredeti használati utasítás
ru Оригинальное руководство
по эксплуатации
uk Оригінальна інструкція з
експлуатації
kk Пайдалану нұсқаулығының
түпнұсқасы
ro Instrucţiuni originale
bg Оригинална инструкция
mk Оригинално упатство за работа
sr Originalno uputstvo za rad
sl Izvirna navodila
hr Originalne upute za rad
et Algupärane kasutusjuhend
lv Instrukcijas oriģinālvalodā
lt Originali instrukcija
ar
fa
ςТЎϩХʉ ЌТϾϦφЍʉ ʌμВТЎϺυ
ΖЎϩʉ ˒μВЖЙʉʓ ИͳϞφЁʑ
OBJ_BUCH-459-006.book Page 1 Thursday, August 18, 2016 1:51 PM

Прирачник

Погледнете го бесплатно прирачникот за Bosch GBS 75 AE тука. Овој прирачник спаѓа во категоријата Машини за полирање и е оценет од 3 луѓе со просек од 9.2. Овој прирачник е достапен на следниве јазици: Македонец, Англиски Дали имате прашање во врска со Bosch GBS 75 AE или дали Ви треба помош? Поставете го Вашето прашање овде

Треба помош?

Дали имате прашање за Bosch GBS 75 AE, а одговорот го нема во упатството? Поставете го Вашето прашање овде. Јасно и сеопфатно опишете го Вашиот проблем и Вашето прашање. Колку подобро се опишани Вашиот проблем и прашање, толку полесно ќе им биде на другите сопственици на Bosch GBS 75 AE да ви дадат соодветен одговор.

Број на прашања: 0

Bosch GBS 75 AE спецификации

Подолу ќе ги најдете спецификациите на производот како и на прирачникот на Bosch GBS 75 AE.

Општо
Марка Bosch
Модел GBS 75 AE
Производ Машини за полирање
EAN 3165140103596, 0616268103201, 3165140106092
Јазик Македонец, Англиски
Вид на документ Упатство за користење (PDF)
Тежина и димензии
Тежина 3400 g
Карактеристики
Тип брусилка Појасна брусилка
Напојување
Влезно напојување 750 W
Излезна моќност 410 W
Напојување Наизменична струја
покажи повеќе

Најчесто Поставувани Прашања

Не можете да го најдете одговорот на Вашето прашање во прирачникот? Одговорот на Вашето прашање може да го најдете во НПП за Bosch GBS 75 AE подолу.

Вашето прашање не е наведено? Поставете го Вашето прашање овде

Нема резултати