Bosch DWA065550 прирачник

Bosch DWA065550
(1)
  • Број на страници: 84
  • Вид на документ: PDF
a
de Gebrauchs- und
Montageanleitung
en Operating and
installation instructions
fr Mode d’emploi et
notice de montage
nl Gebruiksaanwijzing en
montagevoorschrift
it Istruzioni d’uso
e per il montaggio
es Instrucciones de uso
y de montaje
pt Instruções de serviçio
e de montagem

DKE 66 . . / 76 . . / 96 . .

Internet: http://www.bosch-hausgeraete.de
Bosch Info-Team: de Tel. 01 80/5 30 40 50 (E 0,12/Min. DTAG)
Bosch DWA065550

Треба помош?

Број на прашања: 0

Дали имате прашање во врска со Bosch DWA065550 или дали Ви треба помош? Поставете го Вашето прашање овде. Јасно и сеопфатно опишете го Вашиот проблем и Вашето прашање. Колку повеќе поединечности давате за Вашиот проблем и прашање, толку полесно ќе биде за другите Bosch DWA065550 сопственици правилно да одговорат на Вашето прашање.

Погледнете го бесплатно прирачникот за Bosch DWA065550 тука. Овој прирачник спаѓа во категоријата Аспиратори и е оценет од 1 луѓе со просек од 6. Овој прирачник е достапен на следниве јазици: Англиски Дали имате прашање во врска со Bosch DWA065550 или дали Ви треба помош? Поставете го Вашето прашање овде

Bosch DWA065550 спецификации

Општо
Марка Bosch
Модел DWA065550
Производ Аспиратор
EAN 4242002496917
Јазик Англиски
Вид на документ PDF
Напојување
Јачина на мотор 200 W
Потрошувачка на енергија (типична) 240 W
Перформанси
Број на брзини 3
Тип извлекување Испуштање/повторно циркулирање
Интензивна брзина Да
Максимална моќност на извлекување 400 m³/h
Ниво на бучава 58 dB
Дизајн
Број на мотори 1
Должина на кабелот 1.3 m
Број на сијалици 2 ламба(и)
Тип светилка Халогена
Моќност на батеријата 20 W
Боја на производот Темножолта
Тип Монтиран на ѕид
Тежина и димензии
Ширина 600 mm
Длабочина 520 mm
Висина 715 mm
Висина ( максимум) 1100 mm
Висина (мин.) 715 mm
покажи повеќе

Најчесто Поставувани Прашања

Подолу, ќе ги најдете најчесто поставуваните прашања во врска со Bosch DWA065550.

Вашето прашање не е наведено? Поставете го Вашето прашање овде