Bosch C7 прирачник

Bosch C7
8.4 · 56
PDF прирачник
 · 254 страници
Англиски
прирачникBosch C7

Bedienungsanleitung C7

Robert Bosch GmbH
Automotive Aftermarket
Auf der Breit 4
76227 Karlsruhe
Germany
www.bosch-automotive.com

1 Deutsch

11 English

21 Français

31 Nederlans

41 Italiano

51 Español

73 Portugiesisch

85 Dansk

97 Suomi

109 Norsk

121 Svenska

133 Polski

145 Čeština

157 Magyar

169 Română

181 Kroatisch

193 Serbisch

205 Slovenščina

217 Русский

229 Українська

241 Türkçe

de Bedienungsanleitung
en Operating instructions
fr Notice d’utilisation
nl Gebruiksaanwijzing
it Istruzioni d’uso
es Instrucciones de uso
pt Manual de instruções
dk Brugsanvisning
Käyttöohje
no Bruksanvisning
sv Bruksanvisning
pl Instrukcja obsługi
cz Návod k obsluze
hu Kezelési utasítás
ro Manual de utilizare
hr Uputstvo za rukovanje
sr Uputstvo za upotrebu
sl Navodila za uporabo
ru Pуководство по
эксплуатации
ua Посібник з експлуатації
tr Kullanım kılavuzu
Version 3.0 | Stand 12.2011

Прирачник

Погледнете го бесплатно прирачникот за Bosch C7 тука. Овој прирачник спаѓа во категоријата Полначи и е оценет од 56 луѓе со просек од 8.4. Овој прирачник е достапен на следниве јазици: Англиски Дали имате прашање во врска со Bosch C7 или дали Ви треба помош? Поставете го Вашето прашање овде

Треба помош?

Дали имате прашање за Bosch C7, а одговорот го нема во упатството? Поставете го Вашето прашање овде. Јасно и сеопфатно опишете го Вашиот проблем и Вашето прашање. Колку подобро се опишани Вашиот проблем и прашање, толку полесно ќе им биде на другите сопственици на Bosch C7 да ви дадат соодветен одговор.

Број на прашања: 0

Bosch C7 спецификации

Подолу ќе ги најдете спецификациите на производот како и на прирачникот на Bosch C7.

Општо
Марка Bosch
Модел C7
Производ Полнач
EAN 4047024837843, 4047024610583
Јазик Англиски
Вид на документ Упатство за користење (PDF)
Карактеристики
Излезна струја 3.5 A
Вграден дисплеј Не
Приклучок за напојување Тип C (европски приклучок)
Карактеристики за заштита од струја Overcharge,Overheating,Reverse polarity,Short circuit
Шифра за меѓународна заштита (IP) IP65
Капацитет на батеријата (минимален) 14 Ah
Капацитет на батеријата (максимален) 230 Ah
ЛЕД-индикатори Charging,Stand-by
Напон за полнење 12/24 V
Струја за полнење 1.5/3.5/5/7 A
Тежина и димензии
Ширина 197 mm
Длабочина 65 mm
Висина 108 mm
покажи повеќе

Најчесто Поставувани Прашања

Не можете да го најдете одговорот на Вашето прашање во прирачникот? Одговорот на Вашето прашање може да го најдете во НПП за Bosch C7 подолу.

Вашето прашање не е наведено? Поставете го Вашето прашање овде

Нема резултати