Black & Decker KA400 прирачник

Black & Decker KA400
7.9 · 1
PDF прирачник
 · 12 страници
Англиски
прирачникBlack & Decker KA400

Powerful Solutions TM

www.blackanddecker.co.uk

KA400

Погледнете го бесплатно прирачникот за Black & Decker KA400 тука. Овој прирачник спаѓа во категоријата машини за полирање и е оценет од 1 луѓе со просек од 7.9. Овој прирачник е достапен на следниве јазици: Англиски Дали имате прашање во врска со Black & Decker KA400 или дали Ви треба помош? Поставете го Вашето прашање овде

Треба помош?

Дали имате прашање за Black & Decker , а одговорот го нема во упатството? Поставете го Вашето прашање овде. Јасно и сеопфатно опишете го Вашиот проблем и Вашето прашање. Колку подобро се опишани Вашиот проблем и прашање, толку полесно ќе им биде на другите сопственици на Black & Decker да ви дадат соодветен одговор.

Број на прашања: 0

Општо
Black & Decker
KA400 | KA400
машини за полирање
5035048202784
Англиски
Упатство за употреба (PDF)
Карактеристики
Тип брусилкаОрбитална брусилка
Мек фатДа
Напојување
Влезно напојување220 W
НапојувањеНаизменична струја
Тежина и димензии
Големина на плочата за брусење (Ш x Д)113.5 x 109 mm
Перформанси
Брзина при неактивност (максимална)16000 RPM
Ексцентричност0.8 mm
Дијаметар на орбитата на осцилирање1.6 mm
покажи повеќе

Не можете да го најдете одговорот на Вашето прашање во прирачникот? Одговорот на Вашето прашање може да го најдете во НПП за Black & Decker KA400 подолу.

Што значи „16V“ или „20V“?

Максималното ниво на полнење коешто може да се достигне се изразува со 16V или 20V. V во овој случај значи Волт.

Дали прирачникот за Black & Decker KA400 е достапен на Македонец?

За жал, прирачникот за Black & Decker KA400 не е достапен на Македонец. Овој прирачник е достапен на Англиски.

Вашето прашање не е наведено? Поставете го Вашето прашање овде

Нема резултати