Beurer LR 200 прирачник

Beurer LR 200
7.5 · 1
PDF прирачник
 · 84 страници
Англиски
прирачникBeurer LR 200
DE
Luftreiniger
Gebrauchsanweisung ................... 2
EN
Air purifier
Instructions for use ..................... 12
FR
Purificateur d’air
Mode d´emploi ............................ 22
ES
Purificador de aire
Instrucciones de uso ................... 32
IT
Depuratore d’aria
Istruzioni per l’uso ....................... 42
TR
Hava temizleyici
Kullanım kılavuzu ........................52
RU
Воздухоочиститель
Инструкция по применению .....62
PL
Oczyszczacz powietrza
Instrukcja obsługi ........................ 72

LR 200

Прирачник

Погледнете го бесплатно прирачникот за Beurer LR 200 тука. Овој прирачник спаѓа во категоријата Прочистувачи на воздух и е оценет од 1 луѓе со просек од 7.5. Овој прирачник е достапен на следниве јазици: Англиски Дали имате прашање во врска со Beurer LR 200 или дали Ви треба помош? Поставете го Вашето прашање овде

Треба помош?

Дали имате прашање за Beurer LR 200, а одговорот го нема во упатството? Поставете го Вашето прашање овде. Јасно и сеопфатно опишете го Вашиот проблем и Вашето прашање. Колку подобро се опишани Вашиот проблем и прашање, толку полесно ќе им биде на другите сопственици на Beurer LR 200 да ви дадат соодветен одговор.

Број на прашања: 0

Beurer LR 200 спецификации

Подолу ќе ги најдете спецификациите на производот како и на прирачникот на Beurer LR 200.

Општо
Марка Beurer
Модел LR 200
Производ Прочистувач на воздух
EAN 4211125660048
Јазик Англиски
Вид на документ Упатство за користење (PDF), Табеларни податоци (PDF)
Карактеристики
Број на брзини 3
Соодветно за простории со површина од најмногу 15 m²
Ноќен режим Да
Тајмер Да
Соодветно за алергични Да
Јонизатор Да
Стапка на прочистување на воздухот - m³/h
Ниво на бучава - dB
Напојување
Потрошувачка на енергија (максимална) 60 W
Тежина и димензии
Ширина 273 mm
Длабочина 175 mm
Висина 300 mm
Дизајн
Боја на производот Бела
Вграден дисплеј Да
Тип контролирање Копчиња
Други функции
Филтер за воздух Да
Филтрирање
Број на фази на филтерот 3
Променлив филтер Да
Потребно е менување на филтерот Да
Претходно филтрирање Да
Индикатор за чистење на филтер Да
Способност за филтрирање Fine dust,Microbes,Pollen,Viruses
Филтер за активен јаглен (АЈ) Да
HEPA-филтер Да
Содржина на пакување
Прирачник за корисници Да
покажи повеќе

Најчесто Поставувани Прашања

Не можете да го најдете одговорот на Вашето прашање во прирачникот? Одговорот на Вашето прашање може да го најдете во НПП за Beurer LR 200 подолу.

Вашето прашање не е наведено? Поставете го Вашето прашање овде

Нема резултати