Barbecook Ninho 2.0 прирачник

Barbecook Ninho 2.0
9.6 · 1
PDF прирачник
 · 44 страници
Англиски
прирачникBarbecook Ninho 2.0
www.barbecook.com 1

www.barbecook.com

NINHO 2.0

# 223.7620.200

MAN_Ninho_DE_BBC120817_A.indd 1 17/08/12 17:27

Прирачник

Погледнете го бесплатно прирачникот за Barbecook Ninho 2.0 тука. Овој прирачник спаѓа во категоријата Скари и е оценет од 1 луѓе со просек од 9.6. Овој прирачник е достапен на следниве јазици: Англиски Дали имате прашање во врска со Barbecook Ninho 2.0 или дали Ви треба помош? Поставете го Вашето прашање овде

Треба помош?

Дали имате прашање за Barbecook , а одговорот го нема во упатството? Поставете го Вашето прашање овде. Јасно и сеопфатно опишете го Вашиот проблем и Вашето прашање. Колку подобро се опишани Вашиот проблем и прашање, толку полесно ќе им биде на другите сопственици на Samsung Galaxy A7 да ви дадат соодветен одговор.

Број на прашања: 0

Barbecook Ninho 2.0 спецификации

Подолу ќе ги најдете спецификациите на производот како и на прирачникот на Barbecook Ninho 2.0.

Општо
Марка Barbecook
Модел Ninho 2.0
Производ Скара
EAN 5400269234645
Јазик Англиски
Вид на документ PDF
Дизајн
Вградена способност Не
Боја на производот Black,Red
Форма на површината за готвење Правоаголна
Материјал на куќиште Челик
Материјал на површината за готвење Лиено железо
Формат Количка
Тип горна површина Сито
Површина за готвење (Ш x Д) 600 x 400 mm
Капак Да
Карактеристики на капак Капак кој се отвора
Перформанси
Вкупно напојување - W
Тип Скара
Извор на топлина Гас
Функција за чадење -
Број на лица 12 лице(а)
Ергономски
Лесно движечки тркала Не
Ногалки -
Отстранлива фиока за капки Да
Тежина и димензии
Ширина 650 mm
Длабочина 540 mm
Висина 260 mm
покажи повеќе

Најчесто Поставувани Прашања

Не можете да го најдете одговорот на Вашето прашање во прирачникот? Одговорот на Вашето прашање може да го најдете во НПП за Barbecook Ninho 2.0 подолу.

Вашето прашање не е наведено? Поставете го Вашето прашање овде

Нема резултати